בעל אצבעות הזהב

בעל אצבעות הזהב

http://www.flix.co.il/tapuz/myFlix.asp?id=2447636 PSR2000-PA80 לא רע בכלל

MTench

New member
אני אמרתי טרנטע, בגלל שתי סיבות

א. הסאונדים שלו נחמדים, אבל כששומעים את האורגנים החדשים (גם של רולנד עצמם) יוצא הריר מהאוזניים. ב. אפילו להוסיף מקצבים בצורה סבירה זה קשה, (שלא לדבר על לערוך, שזה עצבים) כי הוא מקבל אותם רק מדיסקט (שזה עוד מילא), וגם אחרי שהוא טען מהדיסקט (קצת איטי) אז למרות שיש לו 8 יוזרים, אבל למעשה הזיכרון שלו מוגבל, וכאשר מטעינים מקצבים מורכבים (שלא לדבר על מקצבים מ-G70 שמצאתי בפורום למשל), אז אי אפשר להכניס יותר מ4-6 מקצבים, וזה מאוד מוגבל. כשקניתי אותו הוא היה הרולנד הכי חדש (למרות שG800 שיצא לפניו עולה עליו בכמה דברים קטנים), אבל היום הוא מרגיז אותי.

אני זוכר שנת 97

הייתי אז ממש בתחיל הדרך.היה לי אורגן קוואי שקניתי ב1000 ש"ח.היה לי חבר אורגניסט חסיד ברסלב.מתוק מדבש.הוא קנה אז את הG600 מחו"ל.זה היה אז הצעקה האחרונה..לי לא נותר אז לקנא בו..רוצה את האמת?? הייתי אכול קנאה

לי היה הG1000 ובהחלט אומר "הטופ שבטרנטע!"

ברדק של סאונדים.. בנקים גרועים.. איזה מן סטים לא שימושיים.. סנארים.. הייאטים.. בלוף אחד גדול.. כפתורים שבירים.. ומה לא.. בלאגן שלם.. סאונדים של "היפר קנווס" המאכזב.. אז.. כמו שאמרתי ולא אחזור בשלישית.. טרנטע שלא ברא השטן.

ובואנה.. הלינק לכביכול "G600".. בלוף..

א' - חרשתי את הסאונדים בסדרת הG. הסאונדים לא משם. מה שמתנגן שם זהו פלייבק. הסולו הוא הסאונד היחיד שמתנגן מהG600 שם. אז שלא יעבדו עלינו ולא עליכם. ואם בלינק ההוא עסקינן.. אללה יסטור איזה זיופים רצים שם.. רצים אמרתי? מטייסים המה כשור המנגח. אלוקים יצילנו מצרה זו.

MTench

New member
ושכחתי גם עוד בעיה שיש לי איתו

רוב המקצבים לרולנד שרצים פה בפורום ובכלל, לא עולים עליו מרוב יושנו, או כי חסר לו את הסאונדים (ואז לא שומעים את רוב המקצב, במקרה הטוב שומעים רק חלק מהתופים), או כי באמצע הטעינה של המקצב האורגן כבר נתקע, השד יודע למה. (וכן אני יודע לעשות ריסט ובלה בלה, וגם ניסיתי את זה על עוד אורגן מאותו דגם בדיוק, וגם ניסיתי לטעון כל וריאציה בנפרד כמו שפעם מישהו ייעץ לי, וזה פשוט לא עובד) חוץ מזה שכל שנה שנתיים צריך לשפוך עליו כסף בשירות של חלילית להחליף את כל הכפתורים שהאחים הקטנים שלי שוברים, אבל אני לא בטוח שהרולנד החדשים יותר פחות שבירים. (פשוט אין לי אותם אז לא ניסיתי)

UrBaN Man

New member
"בעל אצבעות הזהב" במחרוזת, פשוט מעולה!

כל הכבוד! למרות שאני קלידן ופסנתרן שמנגן דווקא דברים אחרים, כמו קלאסי, ג'אז, רוק, פופ, ואחרים, ודווקא מתמחה בפרוגרסיב ובgoth, התרשמתי מאוד.

למעלה