בעלת דירה

בעלת דירה

היי בעלת הדירה שלנו כנראה מנצלת את העובדה שאנחנו שוכרים פעם 1 ואת התמימות שלנו בנושא. האם יש גוף שאפשר להתייעץ איתו או להגן על שוכרים- היא נוגעת לנו בצקים מראש ולדעתי גם זייפה חתימה על צק אחד. בכל פעם שמתקשרים לבקש משהו היא רק צורחתץ האם יש גוף שיכול להגן עלי ואוכל להתייעץ איתו? אני פשוט נואש תודה מראש

כנסי

נתנו לה צקים חתומים מראש לכל השנה בצק מסויים שונה ספרה במקום 11 -2011 ל10- 2010 וליד זה חתימה כביכול שלי לא זכור לי שחתמתי לה על דבר כזה היא לא עונה מה עושים

זה ל מסתדר עם מה שכתבת קודם

לכבי הזיוף הנטען. בכל מקרה, אם עד היום לא קיבלה מעבר למגיע לה אז לא אמורה להיות בעיה.

אני אסביר שוב

כנראה שלא הסברתי נכון אנחנו נכנסנו לדירה ב1.7.2010 ב2.5 היא קיבלה צק עבור חודש יולי כביכול לפני שנכנסו לדירה. במהלך חתימת הצקים היא כתבה אותם וכנראה הייתה מניפולטיבית מאוד- ברוב הצקים של 2010 היא רשמה 2011, ואז תיקנו את הצקים ל2010 כנראה שבצק האחרון של יולי 2011 היא שינתה גם אותו ל2010 כך שיצא ששילמנו עבור יולי פעמיים

טוב...לא ברור לי למה נתתם לה לרשום

את הצ'קים שלכם, בכל מקרה אם שילמתם פעמיים עבור אותו החודש אתם זכאים כמובן לקבלת התשלום בחזרה. לפי התיאור שלך בכל מקרה סך התשלומים לא יהיה יותר מההתחייבות ולכן אתם יכולים גם להודיע לה על הגבייה הכפולה ועל כך שזו תשמש עבור התשלום בגין חודש השכירות האחרון.

פלורי היי

הי שלום\ בהמשך לתכתובת, פנינו לבעלת הדירה, כי הייתה לנו סתימה בכיור המטבח קנינו חומר משחרר רק רציתי לבחון מה היא תגיד כשמבקשים ממנה משהו, כדרך אגב השותף שלי אמר לה שהיא לא החזירה לנו תשובה מדוע גבתה פעמיים, התשובות שלה מתחילות בצעקות ושזה מה שהיא סיכמה למרות שהכל כתוב אצלי בחוזה. בסופו של שיחה היאתמיד מנתקת אותה וממציאה שהיא לא מרגישה טוב לדבר. מה אני אעשה?

למעלה