בעלי XR650L, צריך חוות דעת...

MexMex

New member
בעלי XR650L, צריך חוות דעת...

חבר לפורום סופרמוטו-ג'אנקי כבר לא אוהב את הקומבינציית בלמים שלו, ומשום מה לא מצליח למצוא דיסקים / קליפרים / מתאמים בשוק. במה אתם משתמשים, וחוות דעת מצורפת, תקנה אוהדים לישראל
גרסיאס.

45degrees

New member
מוטומאסטר עובד טוב, ויש להם גם

מתאם לקליפר מתאים לאופנוע. הותקן כאן על כמה וכמה XRים.

ransnow

New member
דיסק + מתאם מוטומסטר

קליפר מקורי, DOT5.1, כבל פלדה שזורה GOODRIDGE, רפידות סינטר HH של EBC. עד כה אין תלונות, למרות שזה לא ה 64 בוכנות של ברמבו...

שחרלרט

New member
יש בעייה עם הXR650L

הנבה שלו שונה משל XR600,ומיצרים משוםמה רק לXR600.וזו בעצם עיקר הבעיה.

Dr XR

New member
קיים דיסק ומתאם לקליפר לXR650L

של WHITE BROTHERS. לא ידוע לי טיבו, ראיתי אותו ברשת. בכל הXR650 שבארץ שבהם הורכב דיסק 320 מ"מ, הוחלפה הנאבה לאחת של XR600R. דיסקים ומתאמים של XR600R ניתן למצוא של הרבה חברות. אצלי ואצל רן מותקן דיסק + מתאם של מוטומסטר.

שחרלרט

New member
ולא לשכוח רפידות של XR600

שיותר רחבות משל הXR650.ויתנו רגש ועוצמה טובים יותר.

tygger

New member
בטוח של מוטומאסטר?

לי זה היה נראה דיסק של חברה אחרת, אבל אני גם יכול לטעות.

tygger

New member
שאל את החבר שלך

אם הוא רוצה משאבת בלם וקאליפר של GS...
ב'ונה, לפרק אופנוע זה הרבה יותר קשה מסתם לרסק אותו ולאסוף אותם אחר כך.

אנא RF

New member
איפה להתחיל?

גם אצלי מותקן דיסק של MOTOMASTER ואני ממש לא מרוצה ממנו. קודם כל, למה לעזאזל הפין של הרפידות נוגע בדיסק? ככה בונים מתאם קליפר? גם אצלי וגם אצל DrXR קוטר הדיסק הוקטן כדי לפתור את הבעיה הזו. דבר שני, יש בדיסק הזה יותר חריצי אוורור מדיסק. אצלי, ויעיד על כך ה-DrXR, מפיק הדיסק את המקסימום שאפשר (עם רפידות Double HH, שמן 5.1 טרי ואחרי שיפוץ קליפר ו-Master Cylinder). הוא עושה ת'עבודה, אבל אם אני רוצה לבלום מאוחר לפני כל פניה, הולכות לי האצבעות תוך 4 הקפות. זה לא זה. נקודה. מי שהחליף ל-EBC או ל-Braking דיווח על הבדל משמעותי . לי נשבר ממנו. ה-EBC כבר הוזמן, ואם כבר, אז גם הקליפר ברמבו של ה-Duke II בדרך... מה שכן, מדובר בדיסק 320 הסטנדרטי שלהם, לא על הרייסינג שהוא, כך הבנתי, טוב משמעותית. בכל מקרה, מי שרוצה לבלום כמו שצריך, רצוי שיחליף קליפר - אם לא ל-4 בוכנות, אז לפחות 2 אבל של Brembo כי הם שמים את Nissin בכיס הקטן. כל קליפר קדמי של KTM LC4 יעשה עבודה טובה יותר מזה שיש לנו שם.

ransnow

New member
והברמבו יעלה על אותו מתאם?

הקליפר של הקטום צריך גם מתאם אחר ממה שיש לנו, ייצור עצמי או יש מוכנים?

45degrees

New member
אם כך, למה לא לחפש פתרונות

מוכחים מהקיים בשוק? למשל - חצי מערכת בלימה של R750? בגלגלים יצוקים - אפשר גם לדחוס חצי מערכת של R1 - עם הקליפר ההיסטרי של ימאהה. השימוש במערכת משומשת עשוי לתת יתרון זמינות חלפים (רפידות, דיסקים) ויתרון של עוצמה ויעילות מוכחת (אם בוחרים בדגם שעוצר כמו שצריך - לא CBR900 מהדור הראשון למשל). ואם גם ככה עושים התאמות למוצרי מדף שנרכשים בכסף טוב, אז מה ההבדל?

למעלה