בעלי תפס אותי....

בעלי תפס אותי....

אתמול בצהריים התקשר אלי לעבודה ושאל: "מי זה דני ?" (שם בדוי, השם אמיתי שמור במערכת) אני: "מי זה דני ?" בעלי: "קיבלת אתמול ב-12 בלילה SMS ממנו." אני בודקת את ההודעות בסלולרי ובאמת רואה הודעה שנקראה. אני: "ומה פתאום אתה קורא את ההודעות שלי ?" בעלי: "כי זה לא הפסיק לצפצף, אז מי זה ?" אני: "אהה, סתתתתתתם, זה שום דבר..." בעלי: "את יודעת, גם הרוסיה שמוצצת לי עכשיו זה שום דבר..." אני: "סחטן בעלייייייייי, מפרגנתתתתתתתתתת...." בעלי: "אז תגידי למשוגעים של הפורום שלכם לא לשלוח הודעות בשעות כאלה!!!!!" אז שמעתם משוגעים - נא לא לשלוח הודעות בשעות כאלה, רק מכתבים מתחת לדלת ! ו"דני" בתגובה - מצטער, אני רגיל שאתן מנתקות את הטלפון כשהבעל מגיע הביתה...... חחחחחחחחחחחחחחחח הוא עוד ישלם על זה !!!!!! ונכון שיש לי בעל מתוק ?????

../images/Emo12.gif

ואוווווווווווו הרגת אותי עם הרוסיהההההה חחחחחחחחחחחחח למה תמיד הם אומרים שהרוסיות מוצצות להן??? מה יש אנו הצבריות לא מספיק מקצועיות
ועכשיו מתוקתי לגבי שיחות הלילה נתקי תפלא´ בלילה הכי בריא גם אני עושה את זה שלא יהיו הפתעות...חחחחח

לא מנתקת, אין לי מה להסתיר

ובעלי שמע את כל הסיפורים המוטרפים פה, אז הוא בהחלט מוכן להכל. לא דואגת.

שייכת

New member
פשטידה שלי...

סיפרת לו גם עלינו??? אני יכולה לשלוח לך הודעות SMS כמו שאת אוהבת???

קסומה

New member
אצלי

זה לא היה נגמר טוב......... ניתוק מיידי של חוטי המחשב היה בא בחשבון.......חחחח

גיוRא

New member
מיכלי..היום אנחנו....

בודקים את זה... אש ת´כחי לא לכבות..ת´פון

תמיד טענתי ואמרתי ש....

הנשים מאוד מאוד מאוד מ פ ר ג נ ו ת סחטיין קק"לית

גל ים..

New member
מקווה שהתגובה לא ת´עצבן אותך...

המשפט שלך שבעלך מכיר ויודע מה קורה בפורום המשוגע ובצ´ט של המטורפים הקפיץ אותי לאללה....הכי קל למכור לוקשים לבעל ולהגיד בחייאת דינק תגיד אתה השתגעת שאני אבגוד בך???????? אניייייייי??? אתה שפוי נורמלי.??? אתה קולטטטטטט מה שאתה אומר?? אני????? הגזמת ..לכלכלת עכשיו אני באמת נעלבת וזהו לא מוכנה לשמוע שום דבר.. לא באמת שלא נקודה!!! מחר בבוקר אני טסה לרומא (שתיי דק´ מהבית קניון רמת אביב) לעשות שופינג ואתה שלא תעז להראות את פרצופך בבית בלי זר ענק וסליחה ענקית על הדלת!! שמעת?? או שבדיוק עכשיו יש לך בעייה באוזניים וחטפת דלקת?? אוףףףףףףף אתה לא מבין שיש פה משוגעים ומטורפים בצ´ט ובפורום..זה לא אני אשמה באמת שלא אני אפילו נשבעת ..בחיי בספר התורה של הבאבא סאלי ברוך ובמוחמד הקדוש ובישו טפו יימח שמו.. אבל אני????? לבגוד ??? אז באמת הכי קל להכנס לסיטואציה הזאת ולא להתבלבל בכלל כי אנו נשים עם אלף מסכות ואלף פרצופים.. אבל להגיד שהפורום וגם בצ´ט יש משוגעים ומטורפים ............. הממממממ נשמע לא משכנע בכלל.. דחוף ומהר לחפש תירוצים אחרים ...אפשר ללכת לסיפרייה לחפש בערך .. תירוצים לבעל על בגידות.. גל

תרגיעי, יקירתי

קודם כל לא אמרתי סיפורים מטורפים - אלא מוטרפים (שימי לב איפה ה-ו´). דבר שני - כשאני אומרת "משוגעים" זה בגלל שככה בעלי מכנה כל אדם שנכנס לצ´ט בכלל. לפעמים הוא עומד לידי, מביט במסך ואומר: משוגעים, כולם משוגעים..... ובאמת שאני לא משתמשת באף אחד מהתירוצים שהזכרת פה, אבל אני מתרשמת שאת מכירה הרבה..... סחטןןןןןןן... מפרגנתתתתתתתתתתתתתתת.

קסומה

New member
קקלית

בעלי בכלל לא מציץ בצאט, זה עושה לו סחרחורת......פעם אחת נכנס לפורום, ראה את השירשורים, את הכתוב ולא ממש התחבר לקטע, מאז הוא לא מתקרב אפילו למסך....הוא מעדיף לראות סרט טוב. אבל טלפונים??????????? זה כבר סיפור אחר..חחח

נשית~37

New member
ואני מראה לו

רק את הדברים העסיסיים חחחחח (ראה פרשת אבי). הוא יודע שמי שנמצא כאן שרוט איפה שהוא במוח חחחחח...הוא בעיקרון לא מתחבר למקום. אבל SMS מסוכן לכל הדיעות חחחחחח..לפעמים הודעה תמימה יכולה להתפרש אחרת בצד השני....שנאמר..מה שרואים מכאן לא רואים משם...שנאמר..עיזבו SMS...שנאמר....מתי הישיבה בחדר הישיבות של קליאו??????

עדילוש

New member
למה ללכת לסיפרייה...... זה לא מה

שאתה רואה..... זה לא מה שאת חושבת ..... ככה אומרים ,לא?

את כותבת גדולה ודגולה....

נפלתי מהכסא..כוס הקפה שחור..נשפך על הניירות במשרד.. והכל בגלל הרוסיה "המוצצת" למה אני לא כותבת ככה? אצל בעלי..זה לא היה עובר בשלום... בעצם..בעלי לא מקבל הודעות..לא מעביר הודעות...בנייד ... וחוץ מסוליטר..לא יודע מהן השורות המרצדות פה שנקראות..צ´ט..פורום..מסר..שירשור...

למעלה