בעלי שמע שקיללתי

Alin791

New member
בעלי שמע שקיללתי

היה ויכוח ביני ובין בעלי, כשדיברנו בטלפון! היה לי מילוי לציפרניים ובעלי היה אמור להשאיר לי את האוטו, דיברנו על זה יום לפני, וגם מוקדם בבקר הזכרתי לו, שלא יהיו לו תרוצים! וכולה רק לשעה! התור היה ב12:00, הוא מתקשר אלי ב11:30 אומר לי תבטלי ותזמיני ביום אחר, אמרתי זה בלתי אפשרי, חצי שעה לפני וגם סידרתי בייביסיטר לתינוקת וגם הייתי לבושה . אומר לא מעניין אותי תבטלי! התווכחנו בהתחלה ואז ביקשתי יפה והסברתי שזה בלתי אפשרי למרות שהייתי בשיא העצבים!!!! ושתבינו הוא היה 5 דקות נסיעה ממני רק עסוק מאד ואני מבינה אותו. בסוף אמר אני אסיע אותך. לא היתה לי התנגדות , ניתקתי את הטל, רק שלמזלי הוא לא ניתק . ומעצבים התחלתי לקלל ביני לבין עצמי והוא שמע ועכשיו מאד כועססס , לא קיללתי אותו פשוט סתם יצאו לי כמה מילים גסות מהפה , הוא עצבני עלי מה לעשות ?????ודרך אגב זאת לא פעם ראשונה והוא ביקש ממני כבר להפסיק את זה ! יש לי בעייה כשאני מתעצבנת אין לי שליטה על הלשון שלי , אומרת דברים ומצטערת אחרכך , בקיצור קצת עיצות לא יזיקו .

סתוונית333

Well-known member
אז שיכעססססס

אם לא קיללת אותו ואת לא מנבלת את הפה בחברה וליד הילדים , אז בעלך עדין הנפש צריך להבין שזו דרכך להוציא ולשחרר את העצבים והוא לא יכול לחנך ולהפוך אותך להיות לייזה דוליטל .
את לא מושלמת ואת גם לא צריכה להיות כזו .
חצוף

Alin791

New member
שמחה שהבנת ללבי

הסברתי מיליון פעם שזו דרכי להתפרק ביני לבין עצמי, לא מולו ולא מול אף אחד אחר, ונשבעת שאחרי זה אני יותר רגועה. רק שלאדון לא מעניין אותו ולא מוכן לשמוע אפילו שזה בטעות שהוא שמע! עובדה כשנפגשנו הייתי רגועה לחלוטין ולא ידעתי ששמע, עד שסיפר לי .

סתוונית333

Well-known member
חמודה, מסבירים פעם אחת בלבד והולכים

לא נשארים כדי להתנצל וגם לא להתווכח.
לא רוצה להבין ולקבל אותך כמו שאת - זבש"ו !

Hermineh

New member
לא קשור לשאלה שלך אבל אמא שלי היתה עושה

את זה כשהיא היתה מתעצבנת היתה מקללת. ככה בשקט במטבח כדי ש"הילדים לא ישמעו".
כילדה שנאתי את זה נורא, זה עשה לי רע בלב.
סתם משתפת.

הוא צריך להתמודד עם אשה בשר ודם ולא בובה בארב

אני לא יודעת כמה זמן אתם ביחד, אבל הציפיות שלו שהכל יהיה בצורת ז'רגון דיפלומטי מנומס לא עומד במבחן המציאות. את היית הכי אמיתית שיכולת להיות, כעסת וביטאת את כעסך וזה חייב להיות כשחיים ביחד, אחרת זה נקרא שהוא התחתן עם בובה בארבי, מודל שלא קיים במציאות. צריכה להיות דרך לנתב את הכעס כמובן לשים גבולות, לא לשבור צלחות על הקיר, אבל הכי גרוע זה להרגיש סוג של "אשמה" בזה ששיחררת קיטור... אם הוא לא יתייחס בהבנה, חכי לפעם שהוא יתעצבן, הרי גם הוא מתעצבן לפעמים - ואז או שינאם לך במשך שעתיים או שישתוק 3 ימים וזה יותר טבעי להגיב מיד (מה שאת עשית) ולסגור עניין על המקום ולא להפוך את זה לתקרית בינלאומית

Alin791

New member
הבעיה שהוא כל הזמן עצבני

ומקלל ומוציא הכל מול הפרצוף שלי, רק שלו מותר כי הוא גבר! לאשה אסור לקלל, זה מה שהוא אומר תמידדדד!!!

סתוונית333

Well-known member
באיזו מאה אנחנו חיים?

שיעשה שרירים על החברים שלו . רק אל תגידי שיש לו דברים נוספים המעידים על השתלטנות שלו ......

Alin791

New member
הרשימה ארוכה.....

הוא שתלטן ברמות ואין מה לעשות, אלה נישואין פרק ב ותינוקת בת שנה משותפת . ושתי בנות מנישואין קודמים, מה לעשות להתגרש שוב? זה המזל שלי.

אין פה שום עניין של מזל

הכל עניין של שכל. ככה זה, מי שלא מכין שעורי בית ולא לומד לבחינות במועד א', צריך לעשות גם מועד ב' ובמקרה שלך נקווה שלפחות למועד ג' תתכונני יותר טוב...

Alin791

New member
צודקתתתת

לצערי השכל לא מעורב פה , אני אדם רגשי ומאדדדד! הרגש מניע אותי , כשאני מתאהבת לא רואה בעיניים. עשיתי טעויות והמון ואני לומדת לקח על בשרי עכשיו.

קוראים לזה אלימות מילולית מצידו - הכללים שהוא

קבע לך, אין דברים כאלה.... אין מוסר אחד לגבר ומוסר אחר לאישה. הוא מוריד אותך, רומס לך את הערך העצמי וזה לא הולך להשתפר בלי ייעוץ.

עצה

כשהבעל מודיע לך חצי שעה לפני משהו שאת קבעת לעצמך והתארגנת לקראתו שהוא לא יכול להביא לך את האוטו כי הוא עסוק בעבודה, ואת עדיין מעוניינת להגיע למשהו הזה - סעי בתחבורה ציבורית או קחי מונית. אני לא מבינה על מה העצבים הגדולים? אם יש סיבה מוצדקת פשוט מחפשים פתרונות חילופיים.

Alin791

New member
תהיי במקומי תביני

אין אצלו תחבורה ציברית ולא הליכות ברגל, זה בעלי לצערי!!! אם הוא לא יכול אז תבטלי!! אין אופציה אחרת ואין פשרות! הוא קובע את החוקים ואין ויכוחים!!! לפעמים אני מנסה לדבר אל ליבו כדי שיסכים לכל מיני דברים שסרב להם, לפעמים מצליחה ולפעמים לא. רק שחוץ מזה הוא בסדר איתי.. אז אני מתפשרת וזורמת.

כנראה שלא אבין

כי הסיכויים שאהיה במקומך <או מישהו אחר> הם אפסיים. אבל מהמקום שלי זה פשוט לא ברור לי למה צריך לבטל משהו שקבעת לעצמך במידה וזה לא מערב אותו, ולמה מלכתחילה צריך לערב אותו ולהנדס אותו באמצע יום עבודה למען בניית ציפורניים
.
למעט המצב שאת המילוי לציפורניים <שמישהו יסביר לי למה זה טוב כל הצלחת פטרי הזו מתחת לציפורניים?
> ואת הבייביסיטר לתינוקת ושאר טררם את עושה לגמרי על חשבונו, כמו גם את שאר ההוצאות שלך, ולך אין הכנסות כלל, אני לא רואה מדוע שאישה בגירה תקבל על עצמה משטר שליטה שכזה?

שילה1

New member
כנראה שנולדת להיות משרתת,צייתנית,תחת שליטה.

שאם לא כן-לא ברורה לי התנהגות שכזו.מה זה אסור לנסוע לתחבורה ציבורית?מה זה התלות הזו?
מה זה הקביעות שלו?
וכן-תתגרשי ומהר כל עוד את צעירה.עדיףלבד מאשר חיים עם רודן שכזה,שאת מעריצה ללאכל סיבה סבירה.
תגידי-אין לך משפחה או חברות שרואים זאת?
ואת/ה צודק,מוץ:"אין שכל אין דאגות".

למעלה