בעלי עזב את הבית בעלי עזב אותי והשאיר אותי עם תינוקת בת 8 חודשים אשמח לקבל קצת עזרה
ה היפה והעצבן New member 10/8/06 #1 בעלי עזב את הבית בעלי עזב אותי והשאיר אותי עם תינוקת בת 8 חודשים אשמח לקבל קצת עזרה
N n o g a1 New member 10/8/06 #4 למה ככה? אם כבר , תתארי לך היה משאיר אותך עם 5 ילדים , אמא שלו , חובות , דירת חדר וגור כלבים. מה זה אמור להקל על הכאב , התאור הזה?
למה ככה? אם כבר , תתארי לך היה משאיר אותך עם 5 ילדים , אמא שלו , חובות , דירת חדר וגור כלבים. מה זה אמור להקל על הכאב , התאור הזה?
D deerman New member 10/8/06 #8 כל אחד מביט דרך המשקפיים שלו... ימים יבואו והיא תדע כמה טוב..לה עשה וכמה המצב יכול היה להיות הרבה יותר רע. וזו הדרך להביט על המצב,לפחות מבחינתי, לדעת שתמיד אבל תמיד יכול להיות יותר רע ובידינו..רק בידינו אם לראות זאת כמשבר או כהזדמנות.
כל אחד מביט דרך המשקפיים שלו... ימים יבואו והיא תדע כמה טוב..לה עשה וכמה המצב יכול היה להיות הרבה יותר רע. וזו הדרך להביט על המצב,לפחות מבחינתי, לדעת שתמיד אבל תמיד יכול להיות יותר רע ובידינו..רק בידינו אם לראות זאת כמשבר או כהזדמנות.
ע עורכת דין גלוקשטד New member 10/8/06 #5 אם הכוונה לעזרה מקצועית אני ממליצה לך לקבל ייעוץ משפטי מגורם מוסמך, על מנת שזכויותייך וזכויות התינוקת לא יפגעו.
אם הכוונה לעזרה מקצועית אני ממליצה לך לקבל ייעוץ משפטי מגורם מוסמך, על מנת שזכויותייך וזכויות התינוקת לא יפגעו.
ק קטי30 New member 10/8/06 #6 זרקת../images/Emo59.gif אבל הרבה חסר יש בהודעה למה עזב מה קרה איזה סוג של עזרה מספיק מילה טובה המלצה לסיוע משפטי אולי אתם עוד בשלב של גישור שמעי קשה לענות כשבראש יש מלא שאלות. ערב טוב
זרקת../images/Emo59.gif אבל הרבה חסר יש בהודעה למה עזב מה קרה איזה סוג של עזרה מספיק מילה טובה המלצה לסיוע משפטי אולי אתם עוד בשלב של גישור שמעי קשה לענות כשבראש יש מלא שאלות. ערב טוב