בעלי לא נמשך אליי

בעלי לא נמשך אליי

שלום לכולכם. שמי (הבדוי, כמובן) הוא ליזה, אני בת 24, נשואה כבר 4 שנים די באושר, מלבד בעיה אחת, סקס. עוד מההתחלה היו לנו בעיות בסקס, אבל לאחרונה הן החמירו ולא מזמן אמר לי בעלי שהוא לא נמשך אליי. לא חל כל שינוי בהופעתי מאז שהכרנו, ובעבר הוא היה אומר שאני בעיניו האישה היפה בעולם והיחידה שהוא נמשך אליה. אני לא חושדת בו, כי היחסים ביננו הם כנים ופתוחים ואין ביננו סודות, שנינו קוראים בפנים אחד של השנייה ולהיפך ומדברים על הכל. אני אוהבת אותו מאוד ויודעת שגם הוא אוהב אותי ולא רוצה להיפרד. החלטנו ללכת ליעוץ אבל אני חוששת ומתבישת. למישהו יש עצה בשבילי? Sad Liza.

qt1

New member
ליזה ליזה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יופי שכתבת לנו , אני מאמינה שזה לא היה לך קל...
את כותבת שהיו לכם עוד מההתחלה בעיות בסקס , תוכלי לפרט במה זה התבטא? תוכלי לכתוב כמה זמן אתם ביחד עוד לפני שנישאתם? לא כתבת איך את חשה לגבי האמירה הלא קלה הזו של בעלך , תרצי לכתוב? האם אתם הורים לילדים? ממה את חוששת ומתביישת בטיפול? מה לדעתך תוכלי לומר בטיפול זוגי מיני שהמטפל/ת עדיין לא שמעו מאחרים? באיזה הקשר בעלך אמר לך שהוא כבר לא נמשך אליך? האם זה היה במהלך ויכוח? אני מצטערת על שאני שואלת שאלות רבות , אני מנסה ביחד איתך להבין היכן את עומדת בקשר הזוגי שלך וביחד איתך לנסות להתגבר על החשש והביישנות מטיפול זוגי. אני שוב מברכת אותך על הצטרפותך ומצפה לתשובותייך , כמובן שאינך חייבת לענות על אף שאלה , הכל נתון לבחירתך.PLEASE DON'T B SAD
להתראות. qt1

למעלה