בעלי הבית -איך אתם שומרים על

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
בעלי הבית -איך אתם שומרים על

המלפפונים על מנת שיאריכו ימים במקרר (הכוונה לפחות 5 ימים מבלי שירקבו? ניסיתי: -ניילון נצמד. -נייר אלומיניום. -אמא שלי שמה בשקית מנייר -לי זה לא הצליח. -נייר עיתון -קופסת טאפרוור. -אכלתי אותם
תודה מראש

psa

New member
אופסי ,התכוונתי עקרי הבית (לשון זכר

ולשון נקבה).

akapulko2020

New member
יש שיטה

בדוקה (עובדת שנים אצל אמא שלי ולכן גם אני אימצתי) לשים בשקית ניילון סגורה,ולשים בשקית משהו מבד סופג: גרב נקיה ,או מטלית בד מגבת נקיה (אמא שלי משתמשת למטרה זו בגרביים שבן זוגם אבד
) מומלץ להחליף את השקית והגרב כל כמה ימים,לשיפור התוצאות וגם-לא לשים במדף הכי קר,כדי שלא יקפאו-הם קופאים בקלות רבה בהיותם 90% מים. באופן הזה המלפפונים נשמרים טריים כשבוע ויותר בתיאבון

psa

New member
akapulko2020 ,תודה רבה

יש לי מקרר עם הכוונת הלחות והקירור בכל מגירה. ונכון שהמלפפונים מחזיקים יותר . אנסה את הטיפ שלך. יום נעים

akapulko2020

New member
מתוחכם,המקרר שלך ../images/Emo13.gif

אשמח אם תספרי לי האם הצליח-אם לא ,תמיד אוכל לפנות למקור השיטה (אמי היקרה) ולבקש עצות.

psa

New member
בהחלט אספר.

האמהות תמיד צודקות בפרט בלעבוסטיות כמו שלי. אך למה התפוח נפל רחוק מהעץ בענייני מלפפונים????
שוב תודה לך.

10shosh

New member
יש כלים מיוחדים

של טפאור או חברות יותר זולות אם מן משתח לאגירת נוזלים ולחות. לאחר כמה שנים איתם החלטנו ששקית נילון פשוטה (לא סגורה ארמטית) שומרת באותה מידה אם לא יותר טוב......... וחוץ מזה לאכול אותם נראה לי הפתרון האידיאלי

10shosh

New member
אוי לא שמתי לב שכתבת שניסית אותם

חוץ מזה תמיד ניתן להחמיץ

psa

New member
../images/Emo8.gifאבל אחמיץ אם אחמיץ

תודה לך בכל זאת על הרעיונות. אם אספר לך כמה מלפפונים זרקתי מאז שאני נשואה .... לא נורא העיקר הבריאות...

ןעוד משהו שיכול להועיל

לא לשים את המלפפונים באותה מגרה יחד עם עגבניות קראתי על זה בעיתון - נתנו זאת בתור טיפ אומרים שזה שומר על המלפפונים יותר זמן .

10shosh

New member
אני שמעתי שלא לשים עם תפוחי עץ

כי הם גורמים להבשלה והבחלה של כל ירק פרי שאיתם באותה קערה.

psa

New member
רוב תודות .גם אני קראתי ושכחתי.../images/Emo140.gif

10shosh

New member
../images/Emo6.gif אומרים שזוג מסיים שק מלח זה

מעיד על זוגיות טובה וארוכה
. מקווה בשביל ש תופס גם למלפפונים

למעלה