בעלי הבוגד

אירוססס

New member
בעלי הבוגד

אני פעם ראשונה נכנסת לפורום ורציתי לספר ולשאול עצות של אחרים, בעלי סיפר לי לפני כחודש שהוא בוגד בי עם אישה, אחרת שהיתה חברה שלו לפני בערך 27 שנה אנחנו נשואים 24 שנה באהבה גדולה מאוד, בעלי חולה מאוד במחלת הפרקינסון הוא גבר צעיר מאוד בן47 המחלה מחלחלת בו כבר שלוש וחצי שנים ומצבו הבריאותי ממש לא תקין, יש לנו שלושה בנים מקסימים בעלי כרגע נעדר מהבית כמה פעמים בשבוע ואני עדין נותנת לו להיות בבית לא זרקתי אותו מכיון שאני אוהבת אותו מאוד,למרות ההשפלה הגדולה והעלבון שאני עוברת יום יום ובוכה הרבה קשה לי מאוד זה נפל עלי בעוצמה גדולה, בעלי בעקבות המחלה במצב רוח לא טוב והוא חושב שלא נשאר לו עוד הרבה זמן לחיות ולהנות מהחיים והוא חושב שהוא מהר מאוד ישב על כיסא גלגלים, והוא רוצה להרגיש שעדין הוא שווה משהו,אנחנו מנסים לעשות הסכם ממון ועדין לא הגענו להבנה בינינו,אני משתפת אותכם מכיון שקשה לי מאוד בעלי לא בגד בי מעולם ואני מאמינה לו, הכל התחיל מהמחלה הקשה שלו, עכשיו ברגע זה הוא נמצא אצל המאהבת שלו ואני מתפוצצת מפנים תודה לכם על תמיכתכם, הנבגדת.

seeyou

New member
תעזרי לי להבין

את רוצה להגיד שאישה אחרת תשכב עם בעלך במצבו הבריאותי כםי שאת מציינת? יוסי נ.ב בקשר ל הסכם ממון תבררי עם עו"ד -זה יותר אמין מדעה של אחרים(לדעתי) אני מכיר אישה שהיתה נשואה הרבה יותר שנים ממך(ויש להם 3 ילדים),והיתה פילגש של אדם מוכר ומכובד בישוב שהיו גרים גם בעלה ידע(לדעתי) על הקשר שלה אך שתק מכוון שהוא היה חולה מאוד. לדעתי היה לה את המאהב כהשלמה לצרכים הביולוגים בלבד.-אובדה היא טיפלה בבעלה בנאמנות הרבה מאוד שנים

אירוססס

New member
ליוסי

כן בעלי אומר שהוא שוכב איתה, והסקס טוב, אין לי ודרך אגב בעיה שהוא מרגיש טוב עם זה, הרבה יותר קשה לי שהוא רןצה לעזוב את הבית, ואני חושבת שאני אישה מדהימה משקיעה מכל הבחינות בבעל ובילדים כל השנים, אני אישה משקיעה וטובה וגם,נראת טוב והוא סובל מעודף משקל רציני ביותר,ומנסה לתמוך בו והוא מסרב לקבל עזרה כל השנים. תודה אירוססס

שילה1

New member
יקירתי-הוא רוצה לעזוב את הבית?

לא תצליחילקשור אותו בשום דרך. תגיעו להסכם בדרך מכובדת,אם אין ברירה אחרת. ואם זה המצב,כנראה שלא הכל כל כך מושלם ביניכם. קל מאוד לבכות ולרחם על עצמך,קשה יותר להתאושש,להחליט,לקחת אחריות על המשך חייך.

seeyou

New member
"בעלי אומר שהוא שוכב איתה, והסקס טוב"

קצת קשה לי להבין את כול התמונה זה היה וידוי שלו או סתם אחרי ריב? משהו משובש בהתנהגותו או שאת לא מפרטת כול התמונה. מה שכן-יש תופעה של משבר גיל ה-40 אשר יכול להתרכש החל מ-35. כאשר הגבר רוצה לבדוק אם עדיין יש לו ערך בשוק הבשר. צריך לדעת מה האישה השניה מחפשת-מאחר ולא בטוח שגם היא נהינת מהסקס איתו באותה מידה אישה בגילה אמורה להינות יותר עם צעיר בן 20 בערך. צריך להבין שבני אדם כפוי טובה והם אינטרסנטים -דאגה לצרכים אישיים בלבד הגישה שלך לבעיה צריכה להיות (לדעתי הלא מקצועית) בכמה משורים
כולל החופש שלך להרפתקאה מינית תוך שמירת הזכויות שלך הכלכליות ועתיד הילדים. אין נוסחה אחד ויחידה לכול האנשים ואף פעם לא יכולים לדעת על ההשלכות. חייט טוב מודד 10 פעמים וגוזר רק פעם אחד. בהצלחה יוסי

אירוססס

New member
ליוסי

בעלי סיפר לי שהוא בוגד בי אחרי תקופה שראיתי שמשהו במצב רוח שלו לא תקין, רוב הזמן בבית יושב מול המחשב ומשחק פוקר, חסר סבלנות כלפי וכלפי הילדים, הילדים גדולים ומבינים שמשהו לא תקין עובר על אבא,והוא לא סיפר להם על המחלה שלו, אני זו שסיפרה להם בידיוק במה אבא חולה אחרי תקופה של שלוש שנים, וכמובן שרואים את הירידה בתפקוד שלו בבית, הוא נמצא במצוקה נפשית קשה, בעלי סיפר שהוא בוגד בי לאחר שאני בכיתי ואמרתי שמשהו לא תקין בהתנהגות שלו כלפי וכלפי הילדים, ניסיתי לשוחח איתו כל הזמן אבל הוא לא מצא לנכון לשתף אותי, ואז הוא גולל את כל הסיםור, היה לי קשה מאוד,היחסים ביננו היו טובים לפני כן אני לא ראיתי שישנה בעיה, ואולי זאת הבעיה, נראה לי שאני מובנת מאליו, ולכן הוא נסחט ריגשית על ידי המאהבת פירקה משפחה, בעלי לא רוצה ללכת לטיפול זוגי ולא לערה של אדם מקצועי, נראה לי שזו גם בריחה מקושי בהתמודדות מהמחלה,ורוצה להרגיש שהחברה מלפני 27 שנה עדיין אוהבת אותו,לדעתי זה מנפח לו את האגו. תודה על התמיכה אירוססס אני חושבת שאני סבלנית מידי וכל החיים הוא ראה רק טוב ממני, באמת זה משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seeyou

New member
לדעתי המאהבת מנפחת לו את האגו.../images/Emo8.gif

זה מ\כיר לי בדיחה... רונית הקטנה שומעת רעש בחדר ההורים פותחת בשקט את הדלת ורואה את אימא שלה ערומה "קופצת" על אבא שלה. למחרת בבוקר היא שואלת את אימא פשר המעשה. קצת מופתעת האם מתחילה להסביר לילדה... את יודעת שלאבא שלך יש קצת קרס-אז אני מנסה להוריד לו את זה... הילדה חושבת קצת ועונה חבל על המאמצים שלך,אימא למה ילדתי הרי בבוקר,איך שאת יוצאת לעבודה העוזרת מנפחת לו בחזרה.... ברור גם לי שהמצב לא תקין גם אני מבין אותו-גם מצבו הנפשי נפגע בגלל מחלתו. "המאהבת פירקה משפחה"? זה מתאים לפיתגם : Behind every successful man is his woman. Behind the fall of a successful man is usually another woman. A woman is attractive when she is somebody else's wife. -Zimbabwean Proverb זה נכון וזה בדוק
אז,תתחילי לטפח את עצמך ההיטעוררות של האישה מחזיקה יותר זמן מאשר של הגבר.

מה כל כך מסובך לך להבין?

יש נשים ששוכבות עם גברים כי הן אוהבות אותם. לא איכפת להן שהם שמנים/רזים/קרחים/מכוערים/טיפשים/זקנים ואפילו... כן, כן, לא תאמין נכים(רחמנא ליצלן)... אז יוסי, מסתבר שבמשך כל שנות ניסיונך עם נשים, לא למדת עליהן שום דבר...

seeyou

New member
נכון-מסתבר שבמשך כל שנות ניסיוני עם נשים

: טוב,לי יש סיבה
אני "צעיר" חסר ניסיון
ביחס לגיל האנושות אשר עדיין לא מצא "חוקיות" בקשר לטבע של הנשים כפי שמצאו לרוב תופעות הטבע
ייתכן שזאת הסיבה שגורשו מגן העדן-אפילו הבורא לה הבין מה שהוא ייצר
נ.ב ייתכן שנעשה אי צדק חווה רצתה לגעת בדבר אחר ולא בתפוח

מריוס זכריה

Member
מנהל
מצב מאוד רגיש

זה לא רק שהא רוצה להנות כל זמן שהוא עוד יכול. בבגידה שלו הוא גם משווה את המצב ביניכם - הוא חולה מאוד ואת נבגדת. החיים בגדו בו והוא בגד בך. זה אולי יוצר סוג של סימטריה (מבחינתו). לכן אני חושב ששניכם נבגדים. אני מבין כמובן את ההבדל: את לא אחראית לגורלו, לא עשית לו שום דבר רע, והוא כן עשה לך. אני חושב שעצות שבלוניות לא יעזרו כאן. העסק מתחיל ביכולת שלו להתמודד עם מצבו הקשה, יכולת שכרגע כנראה לוקה בחסר. זה ממשיך אולי בבעיות שיש ושהיו ביניכם כזוג לאורך השנים, וכנראה לא היית מודעת אליהן. לכל זוג יש בעיות כאלה, גם כשחושבים שהכל פשוט נפלא (איך כתבת: "אני חושבת שאני אישה מדהימה") - דווקא אז זה סימן לכתם עיוור... אני מציע לך בשלב ראשון לא לשבור את הכלים, לא לפעול מהמקום של האישה הנבגדת, כי מצד אחד, נכון, זה בדיוק מה שאת, ומצד שני, זה לא בדיוק... מצד שני, ברור שאת צריכה לשמור על הגבולות שלך, וכמובן על הזכויות שלך. מעשית אני מציע שכרגע תראי את הקשר הזוגי-מיני ביניכם כמופסק, אולם לא לשבור את הקשר החברי. לעמוד על זכויות הממון שלך, אבל להשאיר פתח לחזרה שלו אליך כבעל אוהב, יש סיכוי שזה יקרה. נכון גם שהוא כאן נותן לך פתח מילוט מלבלות עמו את שנותיו האחרונות ,הקשות ביותר. אם את רוצה, את יכולה לקחת את החבל הזה ולהקל מאוד על חייך. מצד שני, זו תהיה בגידה עמוקה שלך בו - עם סיבה מוצדקת, אבל בכל זאת בגידה. תראי אם את יכולה לא לקחת את החבל הזה.

פרצלה

New member
לא נעים

בעלך מבלה את ימי בריאותו אצל המאהבת ואת שואלת אם לקבל אותו חזה ולטפל בו בימים שאחרי? תחשבי בעצמך,זה מה שמגיע לך?

czar

New member
ואו

אני מניח שגם בעבר טרם גילוי המחלה הייתם בזוגיות ב - Ongoing mode שכנראה סבלה מכל המריעין המוכרים ונשארתם כי היה כנראה נוח. היום, הוא קיבל הארה עם תאריך סיום והוא החליט לחיות. לחיות יכול להיות טיול מסביב לעולם בכדור פורח, משהו הרפתקני להספיק ואצלו כנראה הנושא הזה היה כל כך דומיננטי בחיים שהוא החליט לממש את מה שלא היה לו כל החיים. מה לעשות?! לא יודע. מצד אחד את לא ראוייה לזה ואילו לא היה הפקטור של המחלה, רובנו היו אומרים לך להמתין לרגיעה ואם זה לא בא אז לגלגל אותו במדרגות. עם נושא המחלה - אין תשובה אחת נכונה.... את חייבת לראות את הסרט - מתים על החיים - מאד דומה וגורם לתובנות שלא יאומנו

chenby

New member
אחרי כל מה שקראתי

אני יכולה להגיד שמה שהייתי עושה במקומך כרגע, זה ללכת לרבנות ופותחת תיק, ולוקחת עורך דין. את שם ועושה הכל, ומתמקדת בו - והוא אפילו לא בבית כרגע, הוא אצלה, אז כל הכבוד לך שאת חזקה כל כך , מצד שני, גרוע מאוד שאת מבטלת את עצמך כך. המחלה!! המחלה! המחלה הזו היא רק תירוץ, בשבילו לבגוד או לעשות שינויים בחיים שלו, ובשבילך להשאר שם בכל זאת כי הוא מסכן. וכרגע מה שנוצר זה מצב שלו מאוד נוח, יש לו את המאהבת ואת כל השינויים האלו, ויש לו את האשה והבית והבטחון - יש לו הכל.. ואת מתפוצצת. אז הדבר היחיד שאת יכולה לעשות משהו בנידון - הוא למען עצמך. להתחיל להסתכל עלייך, שאת תהיי חשובה לעצמך מספיק כדי להיות במקום שטוב לך בו או ללכת ממקום שרע לך בו. עם כל הפחד. מה יותר מפחיד? לא לדעת? או להשאר איפה שאת עכשיו? ואם הוא יחליט לחזור, אז תוכלי לקבל החלטה אם את רוצה לחזור או לא.. אבל ברגע שכל הקלפים כל הזמן אצלו בידיים, הוא גם יכול לקחת את הזמן שלו, וגם כמו שאת רואה, את לא מאוד מוערכת - גם לא אצלך אגב.. מגיע לך שהאקסית שלו תהנה ממנו עכשיו ואלייך הוא יחזור כשיהיה בכסא גלגלים? כי נשמע לי שזה התכנון.. יפה לבעלך שהתחתן עם המטפלת שלו.

niva99

New member
את עומדת בפני אחת התקופות הקשות בחייך.

כרגע את מפעילה מנגנוני הגנה של הדחקה והכחשה - להתמודד עם הכאב. וזהו רק קצה הקרחון . הרבה נמצא בלא מודע . מה ש ברור את מפחדת לאבד אותו - אבל בעצם כבר איבדת... ההאחזות הזו בקרנות המזבח של הנישואים הקורסים לא עושה לך טוב. כנראה שאת צריכה לעבור תהליך עם עצמך - תהליך של הכרה בעובדות והשלמה איתן. [ לשם ההקלה נסי לגייס כמה תמיכה שרק תוכלי - אם זה מצד בני משפחתך או טיפול פסיכולוגי]. רחמים עצמיים לא יעזרו כאן - למרות שזה טיבעי [ ''אני אשה טובה ולמה זה מגיע לי '' - נשים טובות לא מקבלות מדליה - מניסיון
]. שורה תחתונה את עומדת לעבור את חמשת שלבי האבל וההשלמה בטרם תשלימי את התהליך - אל תרחמי עליו בגלל המחלה כי הוא לא מרחם עליך. ובינינו היא רק תירוץ לבוגדנותו [ יש מיליוני אדם סופנייים וחולים - אך לא כולם רצים לבגוד]. ונקנח בבדיחה - אפרופו פרקינסון. זקן אחד חולה בפרקינסון מגיע לבית זונות ומזמין אליו לחדר לא פחות ולא יותר 10 זונות !! המאדאם הנרעשת שואלת אותו בתמיהה :'' ומה בדיוק תעשה איתן אדוני ''? והזקן ענה לה בלי להתבלבל : ''מה הבעיה ''? אני משיב כל אחת מהן על האצבע ונותן למחלה להשתולל...

למעלה