בעלי דומה לכלב

בעלי דומה לכלב

אישה אחת מספרת לחברה שלה: "בעלי המתוק ניחן בכל התכונות של כלב פרט לאחת." שאלה חברתה: "באמת, פרט לאיזו תכונה?" היא הביטה בה ארוכות ואמרה: "נאמנות..."

פנטזיות בגילאים שונים

מהי פנטזיה מועדפת של הגבר: גיל 17 - לעשות מספר שלישי רצוף. גיל 25 - סקס במטוס. גיל 35 - אורגיה. גיל 45 - מזכירה שופעת חזה במשרד שלך. גיל 55 - לעשות מספר אחד לפחות. מהי פנטזיה מועדפת של האישה: גיל 17 - גבוה, שחום ונאה. גיל 25 - גבוה, שחום, נאה ועשיר. גיל 35 - גבוה, שחום, נאה, עשיר וחכם. גיל 45 - גבר עם שיער. גיל 55 - כל גבר.

בלונדינית וכדור הארץ.

שאלה: "מה משותף בין בלונדיניות לכדור הארץ?" תשובה: "לשניהם יש כוח משיכה..."

הבדיחה המצחיקה

בחור אחד בא למישהי ואומר לה: "רוצה לשמוע בדיחה כל כך מצחיקה עד שהשדיים שלך פשוט יפלו? אה... בעצם אני רואה שכבר סיפרו לך בעבר את הבדיחה הזו..."

גברים הם נבלות

פיה טובה אמרה לזוג נשוי: "הייתם זוג לדוגמא במשך 25 שנה, ואני רוצה להגשים לכל אחד מכם משאלה." "אני רוצה לטייל בכל העולם עם בעלי הנערץ", אמרה האישה. הפיה נופפה במטה, וכרטיסי טיסה הופיעו בידי האישה. "זה אמנם רגע רומנטי אבל הזדמנות כזו מגיעה רק פעם בחיים", אמר הבעל, "מצטער יקירתי, אבל אני רוצה אישה צעירה ממני בשלושים שנה." נופפה הפיה במטה הקסם ולפתע הבעל הפך להיות בן תשעים... מסקנה: הגברים אולי נבלות אבל הפיות הן – נשים!!!

למעלה