"בעלי אינו הומו"

פורטי40

New member
ברוך ה'

אני בא למפגשי "כמוך" , כותב תגובות באתר "כמוך". ואף אחד מהחברים החביבים שם לא חושב שאני מנסה לסתום את הפה שלו. הם אומרים את דעתם ואני אומר את דעתי, ונוצר דיון תרבותי ומכובד.
אף אחד שם לא צועק כפי שאתה עושה ,עם תריסר סימני קריאה, ולא דורש למחוק משהו שנראה לו מעליב.
לדעתי אתה לא מתאים לחבורת כמוך, המורכבת מאנשים עדינים וסובלניים.

פורטי40

New member
בכמוך יש אנשים עדינים, נעימים וחברותיים, וגם צנועים

לא כמו שאתה , שאתה חושב, בשחצנות והתנשאות (המראות למעשה על חוסר ביטחון יסודי), שאתה אפוטרופוס של היהדות ושל הקב"ה. הם אנשי שיח, מבינים אותי ואני מבין אותם. שאל אותם עליי ותדע כמה אני מקובל שם.
מידותיך זקוקות לתיקון , אתה מבייש את הדת ואת התורה בהתנהגות הקיצונית והעיוורת שלך.
דרך ארץ קדמה לתורה.

גנימדס

New member
אני קצת תמה, פורטי

אתה נחשב בעיני כאדם ערכי שיודע להבחין בין טוב רע.
ארגון כמוך ,הולדתו בחטא וכל הקיום שלו מתבסס סביב מסע הרס של ארגונים אחרים ושנאה עצמית אדירה. הכתבות שמועלות באתר עושות רע לכל הומוסקסואל שמקווה לשינוי כלשהו בחברה הדתית. החל בשכנוע עד כמה כל רב/ח"כ הומפוב צודק בדבריו ועד פרסום "תיקון למשכב זכר" בערב יום כיפור.
פינת שאל את הרב מלאה בתכנים הומפובים מבחילים ,כמו גם תשובות שנובעות יותר מסלידה ובוז ושנאה להומוסקסואליות מאשר רצון באמת לעוץ ולהקשיב.

ובתוך לכל הרעות האפשריות, יו"ר הארגון נותן במה נרחבת ועידוד לפעילויות "עצת נפש" בכתבות המעודדות את טפולי המרה, פרסום הסדנאות שלהם, והשיא: הופעה בכנס מטעמם והקמת גמ"ח למען ילכו אחרים ללכת למקום האימתני והחשוך הזה.

אני תמה איך אתה מתחבר לשם, איך אדם ערכי ובעל בינה יכול לבוא למקום שמונהג בידי זה המכונה עמית , מה לך ולו?
האם אתה יכול להגיד משהו נגד שלטון היחיד הדיקטטורי שלו?
הצטרפות למקום כזה נותנת לו כח, ככל שעדר חסידיו יגבר- כך "עמית" יקדם את השנאה העצמית שלו המעורבת בקומבינות תמוהות בתקשורת הדתית.
הכח מגיע גם מהעדר הנוהה אחריו. "עמית" הוא רק איש אחד. בלי קהל הוא יפול, כמו כל דיקטטור.

מה לך שם, בארגון הנוראי הזה?
איך נפלו גיבורים?

"בעלי אינו הומו"

זו תוכנית טלוויזיה אמריקנית חדשה שעוקבת אחרי גברים מורמונים שנשואים לנשים על אף משיכתם לגברים. הם מתנחמים באמונתם. נשמע מוכר? התוכנית מעוררת סערה באמריקה כי נראית כמחזקת מסרים הומופובים. גם שם נראה שהקהילה רוצה לסתום את הפה למי שחושב אחרת.
זה הקישור: http://www.businessinsider.com/my-husbands-not-gay-tlc-show-2015-1

צריך לקחת בחשבון

שיש אנשים שבאים מנקודת מוצא שאינה של דתיות לייט ליברלית, אלא של חרד"ליות קשה, וצריך מענה שמותאם להם.
"כמוך" מותאם לציבור הזה ועושה לו שירות די טוב לדעתי.

גנימדס

New member
הבעיה היא הדרך, לא המטרה

אני רואה שבאמת הציבור החרד"לי היה צריך סוג של דיבור משלו, משהו שקצת נשכח בדרך.
ב"כמוך" השתלטו לגמרי על השיח התקשורתי, הפעולה המרכזית היא זלזול במנין הגאה ובמצעד והכפשת שם חברותא, תוך כדי חבירה תמוהה לעצת נפש.
מבין את הצורך בתמיכה מרבנים, אך לא חושב שזה נכון להקטין את עצמך ולהכאיב לבני קהילתך כדי לרצות אותם (מה גם שלא נראה לי שזה משהו שיעבוד)

קצרה היריעה מלתאר את כל הכתבות הפסולות של יו"ר כמוך ועוזריו, את אופן ההתנהלות הדיקטטורי, את ההרס הנזרע בכל הקריאות של שנאה עצמית או את ההתחנפות לרבנים האוסרים על זוגיות חד מינית- לצד חיפוש זוגיות כזו בסתר.

לעניות דעתי לא מדובר במשהו שמאפיין רק את הצבור החרד"לי , הייתי מעדיף לתת לו קרדיט יותר גדול מזה, אך אם המקסימום שהצבור החרד"לי מסוגל לתת לעצמו זו התנהלות כשל "כמוך" הדבר עצוב יותר מכל דבר אחר.

nant55

New member
רגע, לא הבנתי...

הם לא טוענים שם שהם נמשכים לנשותיהם וגם לגברים אחרים? כלומר ביסקסואלים?

רק מראה לנו כוחה של דת/אמונה/קהילה

אני לא שוכח טוקבק אחד שקראתי פעם לכתבה שעסקה בהומואים דתיים.
הכותב ציין שהוא נשוי וציין שהוא 70% מאושר. לטענתו, אם היה יוצא מהארון, היה מנודה מהקהילה/משפחה
והיה מאושר אף פחות מזה.
לאנשים שונים צרכים שונים. אני לא מוצא מקום לשיפוטיות.

להגיד שאם היה בזוגיות אם גבר היה מאושר ב99% זה יומרני.

למעלה