בעלהבית השתגע

• פותח הנושא kdr
  • פורסם בתאריך

kdr

New member
בעלהבית השתגע

ביקרתי היום אצל הירקן. נראה לי שהוא מסניף שורות. כל הירקות המופיעים ברשימה - 1.99 ש"ח, : עגבניות, פלפל ירוק, פלפל אדום, גזר, כרוב, לימון, חצילים, בצל סגול, תפוח אדמה לבן, מנדרינה מיכל, תפוזים למיץ, אשכולית, אשכולית אדומה, חסה ערבית, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, היו עוד כמה. רק לחשוב שלפני שבועיים שילמתי 12 ש"ח ללימון.

גילור

New member
איפה המחירים המופלאים האלה???

רק אצלנו המחיר שרשמת הוא מקסימום האגורות של המחיר האמיתי???

פיףףףף,כל הכבוד,ולגבי לב-העיר בחצור

אני קניתי עגבניות ובצל ב- 1.99 היום, בלב העיר בחצור, ששלחו אותי החברים הצפוניים, מבצע נוסף- 15 ש"ח 4 ליטר מרכך סוד, קניתי 2- והאורגני, שילכו ויחפשו את החברים שלהם, איזה מחירים . קמומיל-שקית קטנה-12 ש"ח, כשהיה בבית אבנית בראש פינה עלה 4.5 ורוב המצרכים יקרים, בסופסל יותר זול. לילה טוב אריאלה

noa555555

New member
תמיד נופלים דוקא עליך כל אלה.../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif

למה לי אין אף פעם מזל כזה? ולמה אין פה אייקון של מקנא ירוק?
אה , יש. אני צריכה שוק. דחוףףףף. אוף. (אפילו יצא לי חרוז).

kdr

New member
נראה לי שאני מתחיל לצלם

את הדוכנים עם המחירים, קשה לראות בתמונה את איכות הסחורה אבל הכל א' א'. באזור הקריות יש סופר או חנות לכל 10 איש (אני מגזים אבל זה די נכון) והתחרות עצומה. בימי רביעי יש שוק שבכלל מוריד את המחירים בחנויות, לא תמיד השוק הוא הזול.

kdr

New member
לא זוכר על בטוח

זה ברח' האצטדיון בפינה, ליד בית הפקס, פאב האלפנט בפינה השניה. נדמה לי פריזול או משהו בסגנון.

פנומן 72

New member
פריזול הים התיכון

תחרות קשה עם "הגדול מכולם"... איך תסביר את זה שבמשך 20 שנה מחירי הפירות והירקות לא צמחו ?

kdr

New member
עברתי שם הערב

פרי זול התיכון. שששש, שלא ישמעו וישאירו את המחירים ככה. זה מתאים לכולם. טוב, לחקלאים לא. לדעתי מחירי הירקות יאמירו במידה ותמשיך ההקצבה של המים. נקווה לחורף גשום.

גם אני קונה כל שבוע במחירים האלה

ב"ביג זול" וב"חצי חינם" אלה המחירים . בחצי חינם הגדילו לעשות ובכל חמישי - שישי כל מי שמקבל קיצבה מהביטוח הלאומי וכל מי שנושא איתו תעודת "אזרח ותיק" מקבל 2 מצרכי מזון , לפני שבועיים קיבלו שקית תפוחי אדמה וחומוס למריחה , בשישי האחרון קיבלו בקבוק שמן ושקית של ק"ג קמח . אגב , מחירי הירקות והפירות הרבה יותר זולים ברשתות השיווק מאשר בשוק .

גילור

New member
באיזה סניף של חצי חינם?

אנחנו קונים בסניף שלהם בחולון (החדש) והמחירים רחוקים רחוקים רחוקים ממה שפה דובר עליו.

הביתית

New member
2 מוצרים בחינם

גם במחסני כמעט חינם נותנים למקבלי הבטחת הכנסה, תושב וותיק ולפנסיונרים, כל יום שישי, חלה וחלב אחד חינם.

למעלה