בעית login לשרת 2003

ronenb75

New member
בעית login לשרת 2003

אוח! איך שאני שונא שרתי Microsoft! מצ"ב תמונת מסך ה-Login שלי על שרת 2003. למישהו יש מושג מה הבעיה שלו בחיים? רקע: לא היו נסיונות login שניכשלו ואין שום דבר מיוחד ב-Event Viewer. דרך Remote Desktop ניתן לבצע login בלי שום בעיה.

פוֹלי

New member
יכול להיות שהגדירו לו ב mmc

שאין אפשרות לכניסה לוקאלית לשרת...

ronenb75

New member
אהה...כן.....

בדקתי את זה דבר ראשון, אולי יש איזה שינוי. אבל ממש לא... מעבר לעובדה שאחרי Reboot, יש כניסה חופשית לשרת... רק אחרי זמן מה הוא ננעל ככה.... מוזר.... רעיונות?

antidot

New member
---->

כמה DC-ים בארגון ? האם עברת על RSoP ? האם יש סיכוי שיש לך בעיות רפליקציה של SYSVOL ?

ronenb75

New member
תשובות

כמה DC-ים? 1, מבוסס סמבה של לינוקס, שרת ה-2003 משמש רק כ-member server אפילו לא כ-BDC, לא מופעל עליו בכלל AD.... עברתי בערך על כל הגדרות האבטחה הארגוניות והלוקליות שאני מכיר אבל לא מצאתי כלום שיכול להעיד על מצב כזה, כולל גיגול בכל נושא אפשרי דומה.... יש לזכור גם שהשרת הותקן ללא כל שינויי אבטחה מיוחדים בעיקר משום שזהו שרת ארגוני המחזיר מערכת אחת בלבד (אפילו לא כבדה מידי), את הרשת הארגונית שרואה גם את העולם ביססתי על שרתי לינוקס, לכן לא ברור לי מאיפה, אם בכלל הגיעה הגדרה שונה. לגבי רפלקציות של sysvol, אני לא יורד לסוף דעתך, למה אתה מתכוון ואיך לבדוק?

antidot

New member
------>

אם זה סמבה, אל תחפש את SYSVOL - הוא קיים רק בAD. יש VNC מותקן על השרת ? אם כן, תסיר אותה.

ronenb75

New member
VNC גורם לזה?

למה? מיקרוסופט לא אוהבת שמשתמשים בכלים שלא שלה? יש איזו סיבה הגיונית לזה? (אם לוקחים בחשבון שאני יודע את סכנות האבטחה שנוגעות לעניין ומקפיד לא להעביר סיסמאות דרך התקשורת החיצונית) האם זה באג או מכוון?

antidot

New member
?

אולי אני מחדש לך, אבל גם ב open source יש באגים. עובדה שזה קורה רק עם VNC.

למעלה