בעית GPS

MeMyOwn

New member
בעית GPS

שלום לכולם. אחרי כל העזרה שלכם (ולאחר תודות רבות גם אז וגם עכשיו), יש לי מכשיר RX5940 והבעיה עם המכשיר היא אי-קליטת GPS כראוי. אני מכניס את הכתובת הדרושה (עם תוכנת I-GO הישראלית, כמובן) והוא מוצא את הכתובת בתוך 2 שניות, אבל ברגע שלוחץ "סע ליעד", הוא כאילו אינו מוצא אותי (את המיקום המדוייק) ואינו מתחיל לכוון (או בשפת העם: "בעוד 150 מטר, סע ימינה!" וכו'). השאלה היא כיצד אני יכול לעשות זאת שהכל יפעל כראוי...??? תשובתכם אודה מאוד

MeMyOwn

New member
אולי תעזרו לי?

אין כאן מישהו שיש לו המכשיר ויודע מה אפשר לעשות עם העניין שלי? עם הבעיה שלי? אני בעוד 3 ימים טס לחו"ל ובלי העזרה שלכם השימוש במכשיר לא שווה לי כלום\!!!!

libal

New member
דבר ראשון אתה צריך שהמכשיר יקלוט את הלויינים

במסך יש ציור של לויין - הוא צריך להפוך לירוק . כל עוד הוא אדום - אין קליטה . בפעם הראשונה לוקח די הרבה זמן יחסית לקליטה - מספר דקןת . לאחר מכן זה לוקח מקסימום עד כדקה .אתה צריך להיות בשטח חופשי קשר עין לשמיים .רצוי ליצור את הקשר עם הלווינים לא תוך כדי נסיעה ובטל בפעם הראשונה . אגב במעבר לארץ אחרת - שוב בפעם הראשונה הקשר לוקח יחסית הרבה זמן . כדי לנווט אתה צריך לבחור ניווט או מצא וסע ולא במפה .

הגרגרן

New member
נסה לגלות לווינים

בפינה השמאלית התחתונה יש סמל של צלחת לויין. לחץ עליו ואח"כ על לחצן "גלה". אם אחרי זמן סביר לא מתבצע "גילוי", יתכן שיש בעיה במכשיר. רעיון נוסף: במכשיר של חבר, ראיתי פעם תופעה, שהוא היה חייב להפעיל ידנית את ה-BT ל-ON ורק אז היה מתבצע גילוי לווינים ע"י התוכנה. ועוד רעיון, רק כדי לוודא שאין בעיית חומרה: במכשיר אמורה להיות תוכנת TOMTOM. נכון שהיא איננה עם מפות של ישראל, אבל בכל זאת נסה לבצע גם באמצעותה גילוי לווינים.

slide2129

New member
../images/Emo45.gifאצלי אישית, עד שלא הפעלתי לראשונה את

TOMTOM, הGPS לא עבד כמו שצריך.

MeMyOwn

New member
נניח שאתה צודק

בקשר להפעלת ה-TOMTOM, הרי שזה בלתי אפשרי, מאחר והוא ממפה רק את מערב-אירופה, כך שהוא אינו יכול למצוא אותי כאן בישראל! שוב תודה

הגרגרן

New member
המפות המיקום שלך במפה אינם חשובים

המטרה הינה רק לקבל חיווי, האם בעזרת TOMTOM כן מתקבל גילוי לווינים.

הגרגרן

New member
השירשור, החל מזה שיש לו IGO

והוא איננו מצליח להתחיל ניווט עימו. אני מניח, שמי שקנה IGO לא ישקיע גם בקניית Destinator ולכן הפניתי אותו לנסות גילוי לווינים בעזרת ה-TOMTOM, שאמור להיות לו מובנה ב-5940. אגב, ההוראות מה-IGO אינו נשמעות מייד עם עם הלחיצה על "סע ליעד", אלא רק לאחר שהמכשיר מגלה שינוי מיקום כתוצאה מהתחלת נסיעה, כך שאם הבדיקה היתה במצב עמידה, בהחלט יתכן שהכל בסדר והיעדר ההנחיות נובע מכך שהמכשיר סבור שהרכב איננו במצב נסיעה.

AYELET1

New member
לא שמתי לב ממה החל השרשור. ללא ספק אין

צורך ביותר מה-IGO לשם מציאת לוויינים בתנאי שמחפשים אותם ונמצאים בתנאים מתאימים

MeMyOwn

New member
אז ככה...

קודם כל, תודה רבה על התשובות/התגובות שרשמתם כאן בשרשור שלי. שנית, ניסיתי את כל הדברים שנרשמו כאן, אבל עדיין, ב"תנאים" המתאימים וב"מקומות" הכי פתוחים נמצאו במקסימום 4 לוויינים (בעלי מספרים שונים ובעלי עצמות שונות), אבל עדיין מבחינת המערכת לא הצלחתי לקלוט את הלוויינים בצורה כזו שהמחשב יכול לכוון אותי ב"סע ימינה..." וכו'. ומעבר לכל הכתוב מעלה, גם כשהייתי בתנועה המחשב עדיין לא כיוון אותי כלל! תשובותיכם אודה.

mkr

Member
אז עכשיו מה שנשאר זאת סבלנות.

אם הוא מצא לווין (ואתה אומר שמוצא 4) , אתה מסודר וההגדרות נכונות. מה שנשאר לך זה פשוט לצאת החוצה, ולחכות שעוצמת ה-4 האלה תעלה (ותקבל FIX). אני מציע לך להיכנס לאוטו ולנסוע כאשר המכשיר על הדשבורד, כי ייתכן שהמקום בו אתה בודק - בעייתי. אני אומר שוב - אם הוא מצא 4 לווינים, אתה גם תקבל פיקס. פשוט סבלנות.

boomstik22

New member
ועוד דבר....

תתרחק מאנטנות או מאיזור הקרייה בת"א אנטנטת של הצבא מסתבר משבשות קצת את האות

פשוט מאד

האם הגדרת את יציאת ה GPS? (איתור אוטומטי או ידני) לאחר מכן גש למפה, עדיין בלי לבחור כתובת וראה אם המכשיר מתביית על המיקום הנוכחי שלך במפה. אם לא עליך להשאיר את המכשיר לראות שמיים במשך מספר ארוך של דקות בפעם הראשונה אפילו 10 דקות... גם אני הייתי מופתע מהמכשיר בפעם הראשונה אח"כ זה כבר הסתדר. אין צורך להפעיל ה TOMTOM רק קצת סבלנות להתבייתות הראשונה, זה גם כתוב בהוראות...

yaboosh

New member
תנסה את זה...

כנס לתוכנה.... בצד שמאל למטה יש לך סימן של לוויין, תלחץ עליו עכשיו...במסך שניפתח לך בצד ימין למטה , תלחץ על "גלה". יריץ לך מספרים , הוא מחפש לוויין. לאחר מכן הוא ימצא לך לוויינים. ואז שסימן הלווין יהפוך לירוק תוכל להכניס כתובות וזה ינווט לך. מקווה שעזרתי.

למעלה