בעית CD וצורב

panda1

New member
בעית CD וצורב

בזמן האחרון אני נתקל בעיה שהרבה דיסקים אני לא מצליח לפתוח באף אחד מהם האם יש למשהו רעיון לנושא זה האם זאת בעיית הגדרות או BIOS ומה הפתרון PANDA1

noam01234

New member
הממ

לא הבנתי כלכך מה זה לא מצליח לפתוח- אתה לא מצליח לראות את התוכן של ה CD בסייר? לדעתי תנקה את ה CD שלך בעזרת תקליטור ניקוי בקשר ל CD החיצוני שלך דיברתי אם אחד היבואנים בארץ - הוא בדק את הענין והוא אומר שאין בעיה וזה עובד, תנסה לבדוק אותו על מחשב אחר עם חלנות 2000 כדי שנראה איפה הבעיה

panda1

New member
OK לגבי

הדיסק אני אבדוק את זה למרות שבעבר בדקתי את זה במחשב אחר עם מערכת 2000P נבדןק !! לגבי הCD והצורב הבעיה היא שמשום מה לאחר ניקויי של שני הרכיבים בעזרת דיסק ניקוי, לא הצלחתי לפתוח מספר דיסקים שבעבר יכולתי לפתוח. כמו כן לקחתי דיסק מחבר אצלי הוא לא נפתח ואצלו בלי שום בעיה לפי דעתי הבעיה היא לא הניקוי אלה בעיה אחרת אולי ומה שמוזר הוא שזה קרה בשני רכיבים כמעט בו זמנית תודה

הנשוי

New member
אם זה קרה בשניהם בו זמנית......

מיד לאחר ש"ניקית" אותם אז כנראה הניקוי לכלך קרה לי בעבר תנסה בכל זאת ניקוי עקשני יותר עם דיסק ניקוי חדש ו/או עם חומר ניקוי טוב שמתאים לכך

panda1

New member
לצערי זה לא עזר

לאחר ניקויי חוזר בעזרת דיסק ניקויי חדש עדיין יש לי בעיה בפתיחת דיסקים. הבעיה מעניינת מכיון שהבעיה היא רק עם דיסקי DATA

למעלה