בעית שינה (הפעם שלי)

מיכלשי

New member
בעית שינה (הפעם שלי)

פשוט נמאס לי! המקסים שלי ישן לילה שלם כבר מגיל חודשיים עם הפסקות פה ושם אבל בכללי לא מתלוננת. הבעיה היא שמי שלא ישן זאת אני! כל לילה פק"ל בסביבות 3 אני מתעוררת ולא מצליחה לחזור לישון עד הבוקר. אם נרדמתי בחזרה זה כבר מאוחר מדי וצריך לקום בשבילו... אני עיפה במשך היום אבל לא עובדת אז זה לא כזה קריטי אבל עדיין זה מטריף אותי! למישהי פה זה קורה? מה עושים?

dolly2

New member
כמה עצות:

אל תשני במשך היום תחשבי מה מטריד אותך, סיכוי גדול שבגלל שאת לא רגועה את לא ישנה

מיכלשי

New member
אני לא ישנה במשך היום.

הדבר היחיד שמפריע לי אולי זה שלפעמים הוא מתעורר ומרדים את עצמו תוך כדי בכי חלש ולפעמים אני צריכה לקום ולעזור לו אז כשאני מתעוררת לבד קשה לי לחזור לישון כי אני "פוחדת" לשמוע אותו. זה כאילו שאני בהיכון בשבילו ובגלל זה המוח שלי כאילו לא שקט. למישהי קורה?

מיכלשי

New member
עכשיו זה עוד יותר גרוע

כי אני מתעוררת ויודעת שהלך הלילה ומתעצבנת ואז בכלל אין לי סיכוי להירדם.

אולי קצת הרפיה/ מדיטציה

מכירה את הנושא. ומנסיון, פעילות כמו יוגה או מדיטציה יכולה לעזור. בהצלחה ואל תדאגי זה עניין של תקופה...זה יעבור

dolly2

New member
../images/Emo6.gif כן גם לי היה את זה בערך עד גיל

חצי שנה בן כמה הוא? היה ליקשה כל עוד היה איתנו בחדר ושמעתי כל תזוזה שלו אבל בגיל חצי שנה העברנו אותו ואז זה הסתדר

מיכלשי

New member
חחח הוא כמעט בן חצי שנה..

ובחדר שלו מגיל חודשיים בדיוק בגלל הסיבה שציינת...

lilend

New member
תנסי להירגע,

שתי תה קמומיל מרגיע לפני השינה או חלב חם. תנסי אולי כדורים מרגיעים בסגנון קלמנרבין ודומיו.

מיכלשי

New member
הבנתי שתה או חלב וכדורים למיניהם

זה לבעיות הירדמות. לי אין בעיה להירדם בתחילת השינה. הבעיה זה באמצע הלילה.

lilend

New member
זה לא רק להירדמות קלה אלא

לשינה מרגיעה. תנסי אולי לתרגל מדיטציה לפני השינה. הכוונה היא לעשות הכל כדי להירגע.

rev07

New member
לגמרי מזדהה

יש לי בעית שינה מאז שילדתי את הגדולה שהיום היא בת 4.5 וגם עכשיו שהקטנה בת 10 חוד', אנ ינרדמת מייד אבל מוצאת את עצמי ערה במהלך הלילה ובמיוחד אם אנ ישומעת אותן אני מתקשה להירדם חזרה. אז אני משתדלת לא ללכת לישון אחרי 22:00 כדי שלפחות אני אשן, ולנסות להשלים עם זה ולא להתעצבן.ככה שלפחות תשכבי ערה אבל רגועה ולא עצבנית שאת ערה. ניסיתי פעם שיאצו אבל לא עזר לי

מיכלשי

New member
אוף איזה מעצבן!

שואלים אותי אם הוא ישן לילה שלם ואני עונה "הוא כן אבל אני לא". אני מנסה ללכת לישון מוקדם אבל בערב זה הזמן שלי עם הבעל והטלויזיה. תודה על העיצות ומקפיצה לעוד...

למעלה