בעית ריח קשה...

בעית ריח קשה... ../images/Emo10.gif

לא יודע איך להתחיל... יצאתי עם בחורה מדהימה, מצליחנית, די יפה (אני לא רק בעניין של נשים יפות, יצאתי גם עם מכוערות) יצאנו כמה פעמים והגענו למיטה... היא לוהטת וחושנית ואני באמת לא יכול להתלונן על הביצועים שלה... אבל... ופה מגיע אבל גדול... הריח!!! איום ונורא!!! אני פשוט נגעל... מה עושים? כל כך רוצה לתקן אבל באמת מרגיש שלא יכול להגיד לה דבר כל כך אינטימי... למי יש עיצות בשבילי?

רק שיר

New member
אם הגעתם למיטה

כנראה שהיחסים היו איכשהו מספיק אינטמייים - או שמא אחרי חצי פגישה היא הגיעה אליך למיטה... בכל מקרה, תגיד לה שאתה נורא נבוך אך חייב לומר כי זה חשוב לך. זהו.

tunalover

New member
יש ריח ויש ריח

זה כמו מהפה: יש הבל פה רגיל ויש הבל פה כתוצאה מטיפול לוקה בחסר. האם אתה אוהב את הריח של גופה, בלי החלק המוצנע? אני הייתי מציעה לה מקלחת משותפת לפני ואם גם אחרי המקלחת העניינים שם לא נעימים עדיין לאפך, אני חושבת שיש בעיה מעבר. או בריאותית או משיכתית.

ליאהה

New member
ריח מושפע ישירות מהאוכל.

ויש מאכלים שמשפעים .. כמו מיץ אננס למשל...

magic40

New member
תהיה קצת מקורי -מקלחת משותפת אולי?

תקנה לה סבון גוף בריח שאתה אוהב ושמן גוף נעים ותתענגו ביחד לפני כל סקס מקלחת מה הבעייה?

shon שון

New member
יש מספר סיבות לריח

לרוב זה נובע מפטרת בנרתיק ולכן הערה עדינה ומתחשבת במקום אינטימי כשגוררים את השיחה על הסקס הנפלא והמדהים , יכולה לעבור נקי, תקשורת, התחשבות, עדינות, אבל חבל לפספס בגלל דבר בר פתרון

cheshire9

New member
יש נשים

שאתה יכול לשלוח לטראק של חודש בהימאליה להכנס איתן מיד למיטה והן יריחו כמו פרחי בר טבעיים..... אבל זה כנראה נדיר. אני מניח שאם הערת בעניין שלה - אין לך בעייה באופן כללי עם ריחות נשיים. אז פשוט מיקלחת - או סבון מיוחד - או טיפול תרופתי במקרים קשים - ואתה מסודר. רמז : אולי תיגרום לכך שהיא תציץ כאילו במקרה פה בפורום.... תקרא בעצמה את הפוסט הזה .... ותסיק מסקנות לבד.

למעלה