בעית קשב וריכוז-

superstar 6

New member
בעית קשב וריכוז-

אני משתתפת סמויה בפורם ברצוני לשאול מה עושים אם ילד שלא הוגדר שטוראט אבל יש לו מעל שנה מדי פעם טיקים לא קשים, הניאורולוג לא נתן לו תרופות היות והטיקים לא מפריעים לו ולסביבה, אבל הבעיה זה הקשב וריכוז, שלא מטופל ניסנו חודשים רייטלין , ומאז הריטלין התחילו הטיקים, בוצעה בדיקת טובה שהראתה שיש בעיה קשב ואימפולסביות ואם ובלי הריטלין התוצאות לא היו בהבדל משמעותי , אין לו בעיות התנהגות , אך לא מאמין בעצמו ולא לומד

הבעייה מוכרת לי ../images/Emo26.gif

הרטלין מעורר טיקים, ברוב המקרים, למרות שיש מיקרים שזה לא משפיע. לא לתת לו רטלין, כי זה יגרום לו לבעיות חברתיות בגלל הטיקים. לטפל בבעיית הקשב בדרכים אחרות. חשוב לבדוק אם יש לילד, גם טיקים קוליים, כי אז יש בהחלט אפשרות שלילד יש טוראט למרות האבחון השלילי.

שביק

New member
לSUPERSTAR ../images/Emo101.gif

התקשרי אלי לשיחה ואנסה לכוון ולתת מענה לשאלתך. הטל:09-7408478 ניתן להתקשר מחר לפנה"צ או אחה"צ עד השעה 18.00 אשמח לעזור

נסיון אישי!!!!!

לסופר סטאר שלום, עליך לגשת עם הילד למחלקה להפרעות בתנועה הקיימת בכל מרכז בית חולים בארץ. גם אצלי הנאורולוג ילדים לא עלתה על הבעיה. שם אני מאמין יתנו לך אבחון מדוייק.לא ציינת באיזה אזור מגורים את מתגוררת. כמו כן קיימת אשה במשרד החינוך המתמחית בנושא וקוראים לה ד"ר מיקי אברמוביץ, לפי דעתי שווה להרים אליה טלפון ולקבל ממנה הכוונה. מספר הפלאפון שלה הוא 056.993950. שיהיה לכם בהצלחה

למעלה