בעית סיגנל

בעית סיגנל

אני עובד עם קיובייס 2 וכרטיס קול של קרימוואר פאוואר סאמפלר sts3000 . יש לי בעיה עם הסיגנל(מצרף תמונה) והיא שלא משנה כמה ווליום אני מכניס אני לא מקבל את כל הסיגנל עד הסוף למטה ולמעלה. כאילו שיש איזה לימיטר שמונע ממנו להגיע עד הסוף.

יש לך

אפשרות לשים אפקטים על המיקסר של הכרטיס? יש לך הגבלת ווליום? מה המקור של הביטים האלו? ניסית גם משהו אנושי?

תשובה

יש לי אפשרות לשים אפקטים על הכרטיס אבל אני לא משתמש בהם מה הכוונה הגבלת ווליום. בכרטיס?-לא המקור של הביטים הוא קול

ועל הכניסות של הערוץ בקיובייס

בוודאות אין כלום? אתה עובד עם פרה אמפ חיצוני?

תשובה

אני עובד עם פרה אמפ חיצוני שמחובר לכרטיס על הכניסות של הערוץ בקיובייס אין אפקטים

HeavenlyB

New member
צריך לשמוע כדי לקבל מושג

איך המיק' מחובר למחשב? יכול להיות שהגיין באחד השלבים גבוה מידי והאות מונמך בהמשך, כך שהוא קטוע עוד לפני המחשב. אבל בשביל זה צריך לדעת איך הוא מחובר ולשמוע אם הוא אכן בדיסטורשן ואיזה סוג.

כשאתה אומר

מיק-האם אתה מתכוון למיקרופון-הוא מחובר לפרה אם אתה מתכוון למיקסר-אז הוא מחובר כמו שכתבתי בהודעה הקודמת לגבי:יכול להיות שהגיין באחד השלבים גבוה מידי והאות מונמך בהמשך, כך שהוא קטוע עוד לפני המחשב שים לב שזה קורה רק בפרוייקטים ישנים כי בפרוייקטים חדשים הכל בסדר לגבי: צריך לדעת איך הוא מחובר ולשמוע אם הוא אכן בדיסטורשן ואיזה סוג. - אני שומע דיסטורשן אבל אם אני מקליט יותר חלש אני מקבל סיגנל טוב פרוייקט חדש (כלומר אני רואה את כל הסיגנל מלמעלה למטה) ואם אני מקליט אותו דבר באותו ווליום על פרוייקט ישן אני רואה שהסיגנל מופיע באמצע של המלבן ולא על כולו כמו בחדש אבל אני שומע בשניהם אותו דבר . זה כאילו משהו גרפי בלבד

למעלה