בעית נשים..

בעית נשים..

אז ככה. אני בת 19 אני חיילת וקיימתי יחסי מין לא מוגנים. למרות שהבחור גמר בחוץ (אך יש סיכוי שיש זרע שעדיין ניכנס) לקחתי פוסטינור שעתיים לאחר המיקרה. לאחרי שעתיים מרגע שלקחתי את הכדור התחיל לי דימום ( דבר מאוד מוזר כווין שלקחתי לפני שנה וחודשים פעמים את הכדור בהפרשי זמן ולא היו לי תופעות לוואי) אני אמורה לקבל מחזור עוד כמה ימים בערך. עכשיו הדימום נימשך עד היום (היום יום שלישי, לקחתי את הכדור ביום ראשון בצהריים) מה עושים? אני ממש בלחץ רשום בהוראות שיש סיכוי שהמחזור יקדים ויהיה פחות או יותר דם. העניין שהזרימה ממש חלשה עכשיו יש דם אבל זרימה חלשה וכשאני במחזור יש ממש דם.. אני לא יודעת מה לעשות, אני חיילת ואין לי למי לפנות אצלנו ביחידה יש רופא אחת לשבוע אני לא יודעת כמה ביקור רופא יכול לעזור לי ובחר"פ לקבוע תור לרופא לוקח שנים. מה עושים??? והאם הדם לפי דעתם זה דימום ומשהו לא תקין או יתכן שזה המחזור?

בעיית נשים

קשה לדעת האם זה דימום כתוצאה מהפוסטינור או המחזור שהקדים , אבל זה ממש לא משנה. אם את צריכה לקבל מחזור רק בעוד כמה ימים, המתיני בסבלנות וראי האם יהי מחזור ממש. אם לא, המתיני עוד שבוע ועשי בדיקת הריון ביתית רק ליתר הבטחון. אין לך מה לעשות עכשיו את הבדיקה כיוון שהיא תהפוך חיובית רק שבועיים אחרי כניסה להריון . אם הבדיקה שלילית ף, הכל בסדר והמתיני בסבלנות למחזור הבא. כדאי שתשקלי להתחיל אמצעי מניעה קבועים.

למעלה