בעית חלונות...

אמירה

New member
בעית חלונות...

בדירה שרכשתי, בקיר אחד ישנם 2 חלונות גדולים, אבל....כל אחד בגודל שונה, ונוסף לכך אחד מופעל חשמלית והשני ידנית... גודל החלונות, האחד-190/200 והשני 160/200,והרווח ביניהם כ-20 ס"מ איך אוכל להתמודד עם השוני בגודל? ... חשבתי אולי להתקין 4 וילונות רומאיים, בגדלים שווים כדי להסוות את ה"ברוך"...אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל רעיונות אחרים... תודה

melodynoa

New member
וילונות זה רעיון טוב!

קודם כל תתחדשי! ואני נורא שמחה בשבילך עך החלונות הגדולים, כי לנו יש 70 על 100... אין לנו אור או אוויר בבית. אז ככה, אני מצרפת לך חלונות רעועים, ישנים, מגעילים, מתפוררים, שלא משתפרים בהוספת צבע. רציתי להסתיר את הכיעור, אבל ליצור אשליה של גודל. אני לא יודעת אם זה ממש קשור לשאלתך, אבל יש לך כאן דוגמאות של לפני ואחרי.

אמירה

New member
נועה...תודה רבה../images/Emo39.gif

אכן התברכנו...אבל לא מבינה את המתכנן שהחליט על שני חלונות כל כך שונים באותו קיר...בחדר המגורים... הפתרון שמצאת נראה מאד יפה, אבל אני מעוניינת לכסות את ה"בושה"...לגמרי.. אולי, וילונות דומים לשלך בגודל זהה ובצבע כהה יותר יגרמו לאשליה של חלונות זהים... תודה שוב

melodynoa

New member
זה לא אותו חדר. זה אותם חלונות../images/Emo12.gif

בחדרים שונים, רק את בחדר מחשב צבעתי בלבנדר, כי היה על זה חום מגעיל ומתחת שתי שכבות של לבן ומתחת ירק ומתחת ורוד........ זה היה סיפור העניין הזה עם החלונות, הייתי צריכה להוריד את צבע השמן עם חומר מסיר צבע שמן רעיל במיוחד, ותחשבי שאי אפשר להוציא את החלונות... עבדתי "על הקיר", נכוותי מהצבע (זה חומצה, אם זה נוגע בעור זה כמו אש) והסרתי שכבה אחר שכבה, מנסה לגלות את העץ המקורי... זה לקח המון זמן ולא הלך טוב. אז בסוף צבעתי ככה... אני מתה להחליף את החלונות האלה.

melodynoa

New member
את יכולה אגב לשים וילונות כבדים

ואטומים יותר, זה יכול להראות מפואר. זה עניין של תקציב, אבל בחרתי שקופים בעיקר כי אין לנו אור בבית.

למעלה