בעית זקפה

garush

New member
בעית זקפה ../images/Emo53.gif

שלום לכולם. אני גבר בן 36 גרוש טרי.אב ,בריא ונראה טוב ללא שום בעיה בתפקוד המיני בעבר. לפני כשלושה חודשים יצאתי עם אישה הכל היה נפלא אך כשנכנסנו למיטה זה פשוט לא הלך. לא הצלחתי להגיע לזקפה.(מספר פעמים) הקשר נותק (די בגלל זה ). ומאז לא הייתי עם שום אישה ...חששתי לנסות אפילו עם ידידות מזדמנות. היום יש לי קשר נפלא עם אשה שאני מכיר הרבה זמן עוד מהעבר הרחוק ...הקשר הרומנטי פשוט מוצלח,החיבור חזק מאוד,היא סקסית "יודעת לעשות את מה שצריך במיטה" והנה אתמול ניסיתי לשכב איתה סוף סוף (דחיתי את זה ככל שיכולתי) ומה שחששתי ממנו קרה. הגוף פשוט חסם את עצמו.כל כך רציתי אבל הגוף לא רצה. לא הצלחתי להגיע אפילו לחצי זיקפה. חשוב לציין שכשאני עם עצמי הכל מצויין ואני מגיע לרמות קשיחות יוצאות מהכלל אבל איתה זה לא קרה. מה עושים? אני חושש לנסות איתה שוב עד שלא אהיה בטוח שהבעיה חלפה. האם לפנות לרופא המשפחה?(אני חבר במכבי) האם ניתן לרכוש תכשיר או כדור שיעזור לי? אנא מכם עיזרו לי אני חש אימפוטנט ונכה. תודה

../images/Emo24.gifאתה יכול לפנות לכל רופא משפחה

או לכל מרפאה לטיפול מיני באיזור מגוריך. יעזרו לך!!! אתה תצא מזה!!! אני מבין את התסכול, למה שלא תדבר עם הבחורה על כך שאתה בלחץ נוראי?ֱ עידן מיליצ'ר

garush

New member
תודה !!

אפנה לרופא המשפחה עם הבחורה כבר דיברתי ...היא סבלנית ומבינה תודה !!

למעלה