בעית זיכרון IPAQ 6915

iporat

New member
בעית זיכרון IPAQ 6915

במחשב כף יד התקנתי עברית של PADC . מסיבה לא ברורה אין מספיק זכרון לעלות את התוכנת מצלמה והצגת תמונות במחשב. לפי המלצת תמיכה של HP אם אני מגדיר בהגדרות אזור במקום HEBREW משנה ל- ENGLISH הבעיה נפתרת, אבל אז הלוח שנה והתאריך לא בעברית. יש פתרון?? למה הזיכרון כל כך מצומצם במכשיר עצמו? יש לי כרטיס SD 2GB האם זה יעזור לי? הצילו............ לגבי נושא הסינכרון הם לא הצליחו לסייע לי, לצערי לא מסוגל לסנכרן. יש עצות? אילן

AYELET1

New member
המצלמה לא שייכת לזכרון

הבעיה בROM של HP הגדרות איזוריות שאינן ENGLISH US גורמות לכך שהמצלמה, ה-BT וכל מה שקשור לכרטיס הזכרון לא עובד. הגדרות איזוריות אאנגלית לא יפריעו ליומן לעבוד אלא רק להערות שתצמיד לפגישות.

iporat

New member
תודה לך. האם אין פתרון?

בנוסף כאשר הלוח שנה באנגלית איך משניים את הזמן של ערב משעה 4 לשעה 16:00?
האם יכול להיות שבעיית הסינכרון שלי עם המחשב נובעת מכך שה-IPAQ הגיע עם תוכנת ActiveSync 4.1 שכתוב על הדיסק OUTLOOK 2002?
אולי גירסה מתכדמת כגוןActiveSync 4.5 תפתור את בעית הסנכרון?

AYELET1

New member
אתה יכול לנסות סנכרון עם 4.2 או 4.5

נדמה לי שהם באמת אמורים לפתור בעיות סנכרון. ולא, אין כיום פתרון לעניין ההגדרות האיזוריוןת השינוי מ-4 ל-16: גש להתחל --> הגדרות--> לשונית מערכת --> הגדרות איזוריות --> לשונית שעה ושם שנה את הפורמט

iporat

New member
אכן הורדתי גירסה 4.5 וזה עבד תודה

לגבי העברית זה ממש מעצבן שצריך להתפשר על משיהו (עברית ביומן) במכשיר כלכך טוב תודה רבה על הסיוע. אילן

iporat

New member
בעיית מסך ב-IPAQ 6915

שלום עקב כך שהמסך קטן ב-IPAQ אני מעלה משחקים למסך כגון טטריס ואני לא רואה את תחתית המשחק, כאילו הרבע התחתון של המסך במשחקים לא נראה במסך של המחשב. יש מה חעשות בנידון?

AYELET1

New member
שרשר את שאלותיך וקרא את תקנון הפורום בבקשה

ישנם משחקים המותאמים לרזולוציה שלך וישנם כאלו שלא. לא מדירה פתרון אחר, מלבד לחפש כאלו שמותאמים. וכן, ישנה בעיה עם המסך הזה, מבחינת רזולוציה מצומצמת במקצת (רוב מכשירי הפוקט הם 240 * 320 פיקסלים וזה 240*240 )

iporat

New member
תודה לך יש סיבה לפתיחת אשכול חדש

לדעתי ברגע שהנושא של הבעיה שונה אין טעם בשרשור של בעיה אחרת שהעלאתי. את מנהלת הפורום ווזכותך לקבוע. פשוט נראה לי הגיוני. להחלטתך.

AYELET1

New member
זה דוסקס אינספור פעמים וזו פשרה בין הרצוי

למצוי בתקנון הפורום תמצא את ההסבר לכך

למעלה