בעית גב..חיחיחי

dance diva

New member
בעית גב..חיחיחי

אנשים תפוס לי הגב! אין לי מושג ממה או בדיוק ממתי אני חושבת שמתאמול בבוקר אבל אני הולכת כמו ברווז..חחחח כי גם התחת תפוס לי
אז מישהו יודע על איזה מתיחה או איזה תרגיל או משהו כזה שיכול לעזור? שאבא שלי יחזור אני יבקש ממנו שיעשה לי מסג' (הוא למד קצת) אבל לא תמיד זה עוזר... אז אם מישהו יכול לעזור...אהמ אהמשיעזוררררררר

maholnikit

New member
אני גם כן כל הזמן סובלת מבעיות גב!!

איזה סבל!!!!!!!!!! לפעמים עוזר לי שאני יושבת עם רגלים ישרות קדימה ותופסת נגיד עם יד שמאל את רגל ימין בפלקס ומושכת מצד אחד את הרגל אבל הרגל מושכת למטה ואני מנסה להשאיר את היד מכופפת ומשחקת שם עם הגב עד שזה מותח... או אותו דבר רק לשים את כל הכף יד על כל הכף רגל ולדחוף לפוינט...אני מקווה שזה יעזור קצת...

א י ה ל ה

New member
הצעה :)

תעמדי בפיסוק ברוחב האגן ותמתחי את כל הגוף למטה ואז לאט לאט רדי למטה ותורידי את כל המשקל שלך אל הידיים.. אל תשאירי את הידיים משוחררות אלא תחזיקי במרפקים ככה שנוצר מין ריבוע בין הידים לחזה ותישארי שם כמה זמן שאת רוצה.. עוד תרגיל- תשבי בברכיים פתוחות ואצבעות רגליים צמודות ככה שאת יושבת בדיוק על כפות הרגליים בחלק של הקשת ותתמתחי קדימה על הרצפה.. זה כעיקרון תרגילים ביוגה, מקווה שהם יעזרו לך כי אני יודעת שלי הם עוזרים.. בהצלחה =)

dance diva

New member
וזה באמת עזר!

תודהההה! אחלה תרגילים
תודה לאל לא כואב לי ואני לא הולכת כמו ברווז ..חיחיחיחי

למעלה