בעיתיות בהנקה -

בעיתיות בהנקה -

אני אנסה לשאול כאן... זו הלידה השניה שלי. עם הבת הראשונה, ההנקה הלכה מצוין. כבר בבית החולים היא ינקה כל שלוש שעות, תפסה את השד למשך 20 דקות כל צד, עלתה במשקל מצוין. כל החלום הזה נמשך בדיוק חודשיים וחצי, כאשר הפיצפונת החליטה שהיא פשוט לא רוצה יותר לאכול - אבל זה סיפור אחר (לא רוצה לאכול כלום, לא בקבוק ולא שד ולא כפית ולא מזרק ולא טפטפת לעיניים...). למה אני מספרת את זה? כדי להראות (לעצמי...) שהגוף שלי יודע לייצר חלב בכמות מספקת... כי עכשיו עם התינוקת החדשה (בת חודשיים ויותר) אני פשוט לא מצליחה להיניק. כבר בבית החולים נתתי לה מטרנה - כי היא לא עשתה פיפי בכלל, במשך יותר מ-24 שעות. פחדתי שהיא מתייבשת או משהו כזה, למרות שבסחיטה של השד יצאה כמות נכבדה של חלב! התינוקת היתה לא רגועה ובכתה כל הזמן, רצה לינוק כל חצי שעה... הרופאים הורו על מטרנה אחרי כל הנקה. זה מה שעשיתי. עד ששמתי לב שהיא שותה כמות של מטרנה שמספיקה לבדה לארוחה שלמה... הילדה לא היתה רגועה כשלא נתתי תחליף, אז כמעט התייאשתי. הבאתי משאבת מדלה, שאבתי ראיתי שיוצאת כמות קטנה ממש! וכנראה בגלל זה הילדה בוכה ולא רגועה. אז שאבתי כל שעתיים לערך, ניסיתי בצורה כזאת להגביר חלב - לא הצלחתי, הכמות נשארה בעינה. אבל הייתי מתעוררת לשאיבות ליליות, כאשר התינוקת לא מעוניינת לאכול בלילה, כך שהיו לי "ספיירים", ואותם הוספתי לחלב שנשאב בכל 3 שעות במהלך היום. עברתי לשאיבה בלעדית. אבל כעת הילדה גדלה, ורוצה עוד - כמות שאפילו בתוספת השאיבות הליליות אני לא מצליחה לייצר. מה אפשר לעשות? אני מנסה לתת לה מידי פעם לינוק ישירות מהשד, אבל זה נמשך במקסימום 10 דקות, אח"כ נותנת את החלב השאוב / מטרנה, והיא שותה כמות שאומרת שלא ינקה כלום ישירות מהשד. מה אפשר לעשות??? זה סיוט לשאוב כל הזמן, ואני לא רוצה לעבור בלעדית למטרנה, אבל כנראה שזה מה שיקרה אם לא אמצא פתרון... תודה...

panicmom

New member
כוכב יקירה

חיבוק גדול. יש לי רק עיצה אחת: יועצת הנקה מוסמכת IBCLC - ויפה שעה אחת קודם. יש בפורום כמה הודעות אחורה עם רשימה של יועצות. נשמע שזה ממש לא מאוחר עדיין להחזירה להנקה מלאה. חזקי ואמצי.

../images/Emo45.gif מצטרפת ל-panicmom

את זקוקה לייעוץ מקצועי ואישי. הבעיה שלכן סבוכה מכדי לנסות לייעץ דרך האינטרנט, וקשה מאוד לדעת מה בדיוק הוביל למה ומה לא תקין בלי לראות ממש בעיניים מה קורה. זה בהחלט לא מאוחר - רק צריך לווי מקצועי. אם את צריכה המלצה ספציפית לגבי יועצת טובה באזורך, כתבי לנו מהיכן את.

1טלטלים

New member
מצרפת רשימה של יועצות הנקה מוסמכות

באיזורים שונים בארץ...בחרי לך אחת קרובה לאיזורך! הרבה הצלחה בהמשך!

התפספס לך ../images/Emo13.gif מנסה גם

הנה. מקווה שעבד! חן פוגלמן וקטי נחשון קרובות אלייך. אני לא מכירה אף אחת מהן באופן אישי, אולי אסתר תדע יותר...

למעלה