בעיתון המקומי

רוויטלה

New member
מישהו יכול להסביר את האבסורד הזה ?

הטענה שצריך אדם שיעשה ויהיה בתוך המערכת ושיקדיש את זמנו כי מתנדבים לא עושים זאת אני מבינה שעד היום כול שעשו היה סוג של נשארו וחצי תאוותם בידם כי הם מתנדבים ועוד כמי שהיה בין המתנגדים הכי קשים למינוי של עופר גוואטה ( על פי העיתון המקומי ) כסגן בשכר איך זה מתיישב היום עם המינוי שלו עצמו ?

lefazer102

New member
הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות לישוב

כתוב בעיתון, שהמינוי שלו יכול לעשות רק טוב לישוב.

shavitmass

New member
המינוי שלו יכול לעשות טוב

1. לו....הינו חיים במקום שבו באמת לא היתה בעיה של מזומנים, צ'וח אכן יכול לסייע בניהול של המועצה. 2. מכיוון שיש לנו בעיה קשה של מזומנים הבעיה היא סדר עדיפויות... מעניין שאותו צ'וח בתחילת הקדנציה חתם עם אייל אלבלק על מכתב לממונה על המחוז נגד מינויו של עופר גואטה לסגן בשכר פתאום שמדובר בעצמו הדברים השתנו.... 3. חבל שגולברי צו'ח ואייל אלבלק לא היו כל כך נמרצים בהעברת הכספים לתנועות הנוער ! לבתי הספר (280 אלש"ח! שהיו חלק מתקציב 2010) , לא העבירו את כלל תקציב הבטחון ליעודו!!! אין לי אלא להגדיר את המינוי בשעה זו כהחלטה אומללה!!!

דבר אחד ברור לחלוטין

שכולם כולל צוח ועוד העשרה שיושבים סביב שולחן המועצה מיותרים לחלוטין , אחד רציני עם הבנה לימודים ויכולת יכול לעשות את הכול יחד בלי פוליטיקה צוח שביט וכול השאר ברור שמיותרים שם.

ERIANA101

New member
אבל צריך לפתור את בעיית המזומנים של צוח / ויש

כידוע אנו ישוב קטן אכן ידוע כי צוח בבעייה של מזומנים לא קלה ואכן מינוי של צוח לסגן בשכר זה קודם כל לפתור את בעיית המזומנים של צוח ע"ח המזומנים של הילדים/הנוער שלנו צוח רוצה את הכסף של הילדים שלנו וככ

ERIANA101

New member
צוח תמיד חיפש את הכסף!!!מינהלת רמת אמיר ועוד

צוח הוא ממשיכו של מר צלניק עסוק באיך לגרום נזקים הוא אסון לישוב כחבר מועצה כסגן בשכר הוא אסון ענק אני לא מופתעת יש לאשר תקציב בקרוב ומר גולברי צריך "לקנות" אנשים הוא גם בדרך לקנות את ש"ס הכל שקוף יש כסף למקורבים אין כסף לנוער ולתושבים

meital1972

New member
אם כבר מזכירים את רמת אמיר.... האם חתמו חוזה

עם קבלן פיתוח חדש? מתי הצפי לפיתוח המגרשים ??

AMITBN890

New member
לצערי זה לגיטימי

ונעשה בכל פינה בארץ. כדי לשנות את זה נדרשת מהפיכה/הפיכה. אבל עובדתית כל הפעילות בפורום לא מעוררת ולו צעד פעולה אחד. מה שאומר שהכל מקובל על הציבור ולכן What you want is what you get כלומר המצב אידיאלי

למעלה