בעיני זה לא יפה....

sbenzvi

New member
בעיני זה לא יפה....

שצוות קורא לאדם/חולה/נפגע "דוד", "סבתא" או "סבא". באמת - מה זה "סבא" שלכם? (וכבר חולים ענו לאנשי צוות "אני לא סבא שלך"). כאמור, גם בעיני חלק מהחולים זה לא מוצא חן ובעיני זה גם לא מכובד. עדיף "אדוני, גבירתי, מר X" אפשר גם בשם הפרטי בהסכמת החולה. תחשבו איך הייתם מגיבים אילו היה מדובר בכם. בעיני זה לא היה מוצא חן, צורם ואף מפריע לי.

gal-or

New member
את צודקת,

גם אני עשיתי זאת בעבר עד שהעירו לי. עדי

nsr

New member
את יודעת מה...

מזה עוד אפשר, איכשהו, להתעלם. יש כל כך הרבה דברים שעושים ליד חולים שמפריעים לי. אם זה לדבר בטלפון, או ללעוס מסטיק. או לא להתייחס יפה לחולה בגלל מוצאו, זה שלא מדברים בנימוס. ועוד משהו שמפריע לי זה שלהרבה אנשים פשוט נמחקה המילה "בבקשה" מהלקסיקון. או שלוקחים מישהו מבוגר והוא מתחיל לספר דברים, לא צריך לזלזל צריך (ולפי דעתי חייבים) להקשיב בהתעניינות ואפילו להחזיק יד, שום דבר לא יקרה. וגולת הכותרת, כששואלים את הנהג מה הסכום אפשר לעשות זאת בלחישה, לא צריך לצעוק את זה. אלו סכומים די גבוהים, וזה מרתיע אנשים. נכון, יקומו ויגידו " אבל החולה עדיין רואה את הסכום אחר כך" אבל מפאת הנימוס אם לא מסיבה אחרת. שלא תחשבו שאני חושב שאני מושלם או משהו שאני רושם את ההודעה הזו, פשוט אלו דברים שמציקים לי וסופסוף יש לי את ההזדמנות להעלות אותם על הנייר. שלכם NSR

PFM

New member
במקרה לא זכית בפרס

בס"ד מתנדב השנה?...
וברצינות: מסכים וב"ה מקיים!!! כן ירבו כמונו!

למעלה