בעיניין CHMOD איך אני מגדיר דף כלשהו ל CHMOD כל שהו(במקרה שלי זה 0777)
א אמיר ט New member 5/6/03 #2 דרך תוכנת ה FTP יש שם אפשרות לעשות פקודת CHMOD לקובץ\ספריה תעשה כפתור ימני ותראה את האופציות שיש לעשות על הקובץ.
דרך תוכנת ה FTP יש שם אפשרות לעשות פקודת CHMOD לקובץ\ספריה תעשה כפתור ימני ותראה את האופציות שיש לעשות על הקובץ.
א אמיר ט New member 5/6/03 #4 פרונט פייג לפי מה שאני יודע לפחות הוא סה"כ עורך HTML... תפתח חלון "דוס" ותכנס דרכו ל FTP ftp blabla.co.ilואז תכניס שם משתמש וסיסמא ותגיע לספריה שאתה צריך ותרשום chmod 777 file.phpלמשל
פרונט פייג לפי מה שאני יודע לפחות הוא סה"כ עורך HTML... תפתח חלון "דוס" ותכנס דרכו ל FTP ftp blabla.co.ilואז תכניס שם משתמש וסיסמא ותגיע לספריה שאתה צריך ותרשום chmod 777 file.phpלמשל
W wefoil New member 5/6/03 #5 למה אתה מתכוון שאתה אומר DOS ? <style> BODY{ scrollbar-face-color:#ccffff; scrollbar-shadow-color:blue; } </style>
למה אתה מתכוון שאתה אומר DOS ? <style> BODY{ scrollbar-face-color:#ccffff; scrollbar-shadow-color:blue; } </style>
M Mr Boggy Man New member 6/6/03 #6 אני ממליץ לך לקרוא מדריכים בנושא. לתת הרשאות זה לא דבר הכי חכם. חפש בpenguin.org.il ובlinuxisrael.co.il
אני ממליץ לך לקרוא מדריכים בנושא. לתת הרשאות זה לא דבר הכי חכם. חפש בpenguin.org.il ובlinuxisrael.co.il
W wefoil New member 6/6/03 #7 דרך אגב linuxisrael.co.il זה האתר ש דרך אגב linuxisrael.co.il זה האתר אח שלי?