בעיניים עצומות

tairon

New member
בעיניים עצומות

הדרך ארוכה ומייגעת ונדמה שאין לה סוף כל כך משתוקק לחזור הביתה.. הנופים מתחלפים להם צבעים משתנים אם בראשית הדרך המרחב היה מרווח לאט לאט הצפיפות של העיר הגדולה החלה להראות עוצם את העיניים מדי פעם ועליך חושב מתגעגע כל כך הרבה ניגודים לאורך דרך אחת אבל במוחי את נמצאת שם תמיד כמו מלווה אותי בדרכי מניח את ראשי לאחור את בליבי במחשבתי... והדרך לפתע מגיעה אל סופה..

אהובה.א

New member
מ ק ס י ם

פשוט יפה ונהדר. כל כך משקף את נסיעותיו של חברי היקר... אשר נוסע לו כל לילה את כל הדרך מעבודתו הביתה.. חושב עליי... מדמיין את שיחותיו עימי... כן. זה כך ,טאי. לא ניתן לשלוט על המחשבות... אהובה

moran.l

New member
ייייאאאאא

איזההה יפפפפההההה..... אתה באמת מאמין שבדרך הזו, הארוכה משהו, התלולה, מלאת אבנים מכשילות, הולכת כנגד הטבע - שכן לא תמיד כל ירידה הינה גם עלייה, אתה באמת מאמין שאפשר לצלוח אותה רק על ידי אותה מחשבה? ממש שמחה אני בשבילך אם זה כך. אצלי, המקרה קצת שונה... אני נהנית לא להיות מרוכזת, לא להמשיך ישר, קצת נופלת, קמה מחדש, קצת מתקשה, קושי נעים, הצפיפות אולי חונקת - אך אני נהנית לא להגיע לשום מקום... אולי מפחד. לפחות מודה... הרי להגיע לאינשהו קצת מפחיד, לא? כלומר, לממש חלום, להגיע לרצוי, להתמיר שאיפה בריאליה... ואותו אחד הממלא מחשבותי - כאליו אומר ``מה אכפת לך, מתוקה? שהדרך תהיה ארוכה... לפחות נעבור אותה יחד...`` יום של שוקולד לך מתוקי (גניבה ספרותית, אבל כזו שאימצתי בחום והערצה...) אוהבת מורן

מורן!! כנסי להקשב!!

מתוקה אחת! הכל בא ממחשבות!! מחשבות חיוביות תמונות חיוביות בראש לרצות להאמין לחלום ולהגשים הכל מתחיל ממחשבה.. ולרצות.. ולשאוף... ו..... לא תאמיני!! את תגשימי אותה!! מפחיד את צודקת , אבל חבל לפספס לא?? מאחלת לך שתצליחי להגשים ואנחנו פה עם השמחה שלך ועם העצב שלך מחזקים..תומכים.. אוהבים

moran.l

New member
תגידי, יש גבול לאהבתך?

האמת היא, שזה באמת קצת מפחד... האמת היא, שזה מחיד הרבה פחות אם אתם פה... :)

למעלה