בעיית sample rate משתנה..

tazos120

New member
בעיית sample rate משתנה..

היי, יש לי בעיה שבזמן שאני עובד על קטע בקיובייס פתאום מופיעה לי הודעה שהסמפל רייט השתנה מ-44.100 ל48.100 וזה כמובן מחרבן לי את כל השיר.... זה קורה בעיקר שאני מקליט עם guitar rig ושא תוכנות כאלה.. למישהו יש מושג איך להפסיק את זה ? (וגם להחזיר את הפרויקט למצבו הקודם)

resonance

New member
באיזה כרטיס קול מדובר?

+ הסבר קטן על למה זה בדרך כלל קורה: א. יכול להיות שזה בגלל שאתה פותח פרוייקט בקיובייס שמוגדר על 48Khz כשהשעון הפנימי של הכרטיס שלך מוגדר לעבוד בדרך כלל לפי 44Khz, ואז קיובייס יוזם את השינוי... ב. יכול להיות שצריך לשנות את הקצב של השעון הפנימי של הכרטיס על מנת להתאים את קצב הנגינה אל השיר ידנית (קיובייס כנראה מנסה ולא מצליחה, או משהו בסגנון) אני אוכל להגיד לך עוד לפי דגם הכרטיס שאתה עובד איתו, ולדעת מה הסאמפל רייט של הפרוייקט שלך (לגשת בקיובייס לתפריט PROJECT, ולבחור PROJECT SETUP, זה רשום שם) -דרור שם טוב, מכללת רזוננס www.resonance.co.il

tazos120

New member
הכטיס..

הוא fasttrack usb זה רושם לי : samplerate could ot be set, this may be due the sampleclock being set to external sync

resonance

New member
האם בדקת מה הסאמפל רייט?

גם באפליקציה של כרטיס הקול, וגם ב-PROJECT SETUP כמו שדיברנו בקיובייס? אם לא תענה על מה ששאלתי, יהיה לי קשה יותר לעזור לך... -דרור

resonance

New member
+פתרון אופציונלי

יכול להיות שיש איזה באג או בעיה בדרייבר... קפיצה לאתר של www.m-audio.com יכולה לסדר את זה :)

HeavenlyB

New member
בדוק בקיובייס

שאתה משתמש בדרייבר הנכון. בנוסף, סגור כל תוכנה אחרת שעובדת ברקע, כמו תוכנות מסרים, שעלולות להשתמש בכרטיס הקול.

זה היה קורה לי גם, רק הפוך..

מ-48 ל44.. בעיקר כשהייתי פותח winamp במקביל, אז בהתחלה הפסקתי לפתוח winamp מקביל, ואחרי זה פשוט שיניתי את ברירת המחדל בקיובייס ל-44, וכך לא היו לי שום בעיות..

למעלה