בעיית delay ב VST?

Xploit99

New member
בעיית delay ב VST?

שלום לכולם שמח מאד למצוא בית חם למשתמשי התוכנה :) שאלה - אני משתמש ב Kontakt של NI בתור VST ב Cubase. שמתי לב אבל, שיש איזה פער של שנייה delay בין ההקשה על המקלדת (בkontakt עצמה או במקלדת מידי שמחוברת לי למחשב) לבין עד שהצליל יוצא. זה דיי בעייתי להלחין ולנגן ככה, שאין נגינה בזמן אמת, אלא צריך לחכות כמה שניות לראות מה יצא לך, או לנגן "לפי הבטן".. בגרסת ה Standalone של kontakt זה לא קורה, אבל אין לי מושג איך ממשקים את ה Standalone ל Cubase מישהו יודע איך פותרים את זה? אם בכלל? תודה.

zoomout

New member
כרטיס קול לא תומך

הכרטיס קול שלך לא מתאים לעבודה עם מוסיקה,יש לו השהייה גדולה,כלומר לוקח לו זמן לתרגם את הלחיצה במקלדת לניגון של תו.מה שאתה יכול לעשות זה שני דברים: או לקנות כרטיס קול מקצועי,או יש את הפלאג אין asio4all שאתה יכול להתקין וזה מנמיך לך באופן משמעותי את ההשהייה (עד כדי כך שאתה לא מרגיש אותה). אחרי שאתה מתקין את הפלאג אין אתה צריך להגדיר אותו ב devices בהצלחה.

Xploit99

New member
תודה על התגובה, אבל

במקלדת שלי מוציאה את התווים באופן מיידי בנגינב שלא דרך cubase אלא תוכנות אחרות ולא דרך VST יש קשר?

zoomout

New member
כן אני יודע

בגרסאות stand alone של כלים וירטואליים השהייה קטנה מאוד עד כדי כך שהיא לא מורגשת...זה תמיד ככה,אין לי מושג למה,אבל בשביל שזה יהיה ככה גם בקיובייס אתה צריך את התוכנה הזאת שהמלצתי לך.

למעלה