בעיית תשוקה

moshe29

New member
בעיית תשוקה

שלום לכולם אני חדש פה היתי רוצה איזה עצה , טוב אז אני בן 29 וגם חברתי אנחנו יוצאים 7 חודשים , הקשר הזה הוא הקשר הרציני הראשון שלי, ולחברתי הוא הקשר השני. חברתי אומרת שאני בן-אדם מדהים ובאמת הכי כיף לנו ביחד בכל דבר שאנחנו עושים, אבל יש בעיה שלא נותנת לה מנוח וגורמת לה לעזוב אותי כל פעם ולחזור אלי והבעיה היא סקס. לה יש ניסיון מיני עשיר ולי לא , חסר לה שם התשוקה אלי ,איזה שהוא מתח מיני התרחקות והתקרבות פלירטוט (זה המילים שלה) ,למרות שלפי מה שהיא אומרת טכנית אני אחלה במיטה. תגידו יש איזה שהוא סיכוי שתיהיה לה תשוקה אלי ותסבירו לי מזה ההתרחקות התקרבות כי לי יש המון תשוקה אליה. (אני רוצה אותה מאד) תודה משה

בעית תשוקה

לי ולבעלי היתה בעיה כזו מהצד שלו כלפיי אחר כך התברר לי שזה היה הכסוי שלו לרומנים הרבים. אני מציעה לך ללכת איתה להתיעץ מהר או לעזוב אותה

opopopop

New member
ואלה, הבעיה מורכבת,

אין תשובה אחת אחי. אני עונה רק כדי לומר לך שזה לא בהכרח כיסוי לרומן. בעצם זה לא. עד היום הבנתי מנשים שאני הכרתי שתשוקה קשורה באהבה. הכרתי גם בחורה מקסימה שאצלה הסקס קדם לכל. ואני יודע שהיא לא אהבה אותי. אבל ממנה למדתי מה זה סקס. כל האפשרויות פתוחות. ואל תקשיב לנשים או גברים שיגדירו לך איך זה אצל נשים. לא ניתן להגדיר נשים או גברים בצורה ברורה. כל אחד.אחת - זה עולם ומלואו. התפקיד שלך בקשר זה להכיר את האחת שאיתך. לא לשייך אותה לכלום. עם הזמן למדתי משהו חשוב. צריך "טאץ". מה הכוונה? צריך ליצור אוירה רומנטית. צריך לזרום ולגעת. להיות סקסי. (אוירה לסקס -) פעם זה היה קל. היום שיש ילדים זה מסתבך - אבל אפשרי.) מה זה אוירה? לא יודע. משתנה. כשהייתי צעיר. היה משהו נחמד בזה שקימנו יחסי מין בבית של הבחורה. כשההורים נמצאים...מתחת לשמיכה...(פעם האמא נכנסה ואנחנו היינו ערומים..). נורא נחמד לצאת לטבע, בלילה...ולהגיע לסקס...(גם אם חוזרים למיטה בבית)... נורא נחמד לצאת לים, בערב....ותחלום... נורא נחמד לדבר כל היום בטלפון וליצור אוירה סקסית..עד שמגיעים לבית... נורא נחמד להכין את הבית למימוש פנטזיות...היא נכנסת לבית חשוך..אתה המשרת, מוריד את הבגדים לוקח אותה להתקלח, ממשיכים לאכול..בחושך!!....תזרום לך. נורא נחמד לארגן בילוי במקום סקסי...אני פעם נכנסתי למועדון לסביות/הומואים עם אישתי.... נורא נחמד להפתיע בסוף שבוע רומנטי..ספא, מלון, חו"ל ...(פעם בנורוגיה באיזה היתר ליד מפל מדהים נסגרנו יומיים..קצרה היריעה מלתאר...) להפתיע.... אולי תכין קופסא. תבקש ממנה להכניס פנימה את הפנטזיות שלה. ואתה בזמנך החופשי תממש..... אמה מה. מה שאני מספר לך זה איך ליצור אוירה. אוירה לזוגיות שלכם. חשוב איך לא ליצור אותה באורינטציה של תוכנית עבודה להרפיה המוחלטת.. מתחילים ב 14:00 סקס משעה 15:00 עד 15:30 ממש לא. אולי בסוף הערב לא תגיע לסקס. אולי תגיע לשיחה מלב אל לב. תיצור אוירה. אחי, לך עם הדמיון. אל צרגיש לא נעים.... דניאל.

opopopop

New member
אחי

ראיתי את השאלה שלך במקומות אחרים. לא נראה לי שפורום סקס יעזור לך. זה לא טכניקה. והבעיה לא מינית. אם בת הזוג שלך מנוסה, אני מאמין שהבעיה היא לא טכנית!!! חברה תעזרו!!! דג דניאל דן הכואב...

xrx30

New member
תודה

פעם זה היה ככה שיננו הינו משקיעים ,נרות מוסיקה אבל שאני רואה שאין לה חשק זה מוריד לי את כל החשק ואני לא רוצה להשקיע ,כאילו רק אני זה שמשקיע ואמרתי לה את זה שהיא לא יוזמת והיא הסכימה איתי . אבל בכל זאת המכתב עזר לי להבין , משהו עם יצירתיות עם יש לך עוד מה להוסיף לי אני רק אודה לך אולי כדאי לי להתרחק קצת כדי להראות לה שאני לא שלה כי היתי מאד אובססיבי על הקשר במיוחד שהיא רוצה להיפרד למרות שתמיד היא חזרה אלי. נ.ב לא 99% שהיא לא בוגדת או בגדה בי.

היא רוצה שתשחק איתה

משחקי חיזור. היא רוצה להרגיש מחוזרת. ככה זה נשמע. וזה נשמע די רע. אלא אם כן אתה אוהב לפלרטט בלי סוף. יש גם כאלה.

משה יקר-דוגרי לגמרי,לא מבינה .

היא יותר "מנוסה" ממך וזה מפריע לך? מפריע לה? מה הבעיה בקשר שלכם-כי המיטה היא הרבה פעמים הראי של הקשר כולו. היא כל הזמן עוזבת וחוזרת , ואתה-מחכה לה? מה חסר לה מצידך? חיזור? תשוקה ניראת לעין ולא רק במיטה חיבוק חיבה סימנים של אהבה? דוגרי לגמרי-לא מבינה מה העניין בכלל. אבל כן מבינה שהחיים לא מתחילים ונגמרים מתחת (מעל) לסדינים.

למעלה