בעיית שרת

liormi.

New member
בעיית שרת

שלום לכולם ושבת שלום בעייתי היא: הלכתי ל : www.lycos.co.uk הבעיה היא שאני עושה חשבון ואני נכנס לשרת FTP כי להעלות את פורומי ה PHP הוא לא נותן לי להיכנס כבר עשיתי שתי חשבונות בדקתי סיסמאות פורטים עברתי על ההגדרות של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה? אשמח שתביאו לי שרת אחר שתומך ב PHP ו- MYSQL אני ממש צריך עזרה ואני ממש רוצה להקים את הפורום רק להעלות את הקבצים זה הכול תודה לכם ומחכה לתגובות

GPhoenixX

New member
המממ

אני לא בטוח מה הבעיה, ולכן אני יכול רק להגיד לך דברים שאתה בטח יודע רק תבדוק פעמיים שעשית : server : ftp.members.lycos.co.uk port : 21 user name : ur user name password : ur pass זה אמור לעבוד בלי בעיות... בכל מקרה אני ממליץ על flash fxp כתוכנת ftp

liormi.

New member
אוקיי עשיתי כמו שאמרת אבל

אחרי ששמתי לב שהכול ממולא כראוי והכול נכון כפי שכתבת הוא רושם לי 220 tmm-ftpuk-vip FTP server ready. USER BliZzArD15 331 Password required for BliZzArD15. PASS (not shown) 530 Login incorrect. Not logged in. אני מבהיר שאני התחברתי דרך האתר של lycos ואני לא מבין למה הוא עושה לי את הבעיות האלו אני משתמש בתוכנת ה FTP Bullet Proff FTP שהיא תוכנה די טובה אני אנסה להוריד תוכנה אחרת אבל בבקשה עיזרו לי

liormi.

New member
מישהו נמצא?

אני מ-ק-פ-י-ץ את ה-ק-פ-י-ץ תענו לי ב-ב-ק-ש-ה

liormi.

New member
תגידו לי

פה זה פורום עזרה ב PHP או לא? אף אחד לא עונהל י כבר 3 ימים! איזה מין פורום זה איללה תתעוררו טוב אני יותר לא חוזר לפה אף אחד לא עוזר לי ואני ממש צריך להעלות את הפורום הזה
אז בבקשה תענו!!!

matroz

New member
your problem

there is no need to get angry. your problem is not php related, it´s ftp/server/lycos one. once you will upload the php forum, people will be glad to help you. matty

liormi.

New member
מה?!?!

הבנתי אולי חצי ממה שכתבת הבעיה היא לא ב- lycos טוב בקיצור אם למישהו יש אולי שרת אחר חוץ מלייקוס שתומך בphp שיביא לי בבקשה אתה גם לא הבנת את הבעיה אני רוצה להעלות את זה לליקוס אבל הוא לא נותן לי לעשות log in הכל נכון הסיסמא והכל אבל הוא לא נותן לי גישה מעניין למה אז חשבתי שאולי מישהו יעזור לי האם מישהו פה יכול לעזור לי???

kensaggy

New member
אז..

מה שהוא אומר שהבעיה שיש לך לא קשורה בכלל ל PHP. היא קשורה לדברים אחרים ולכן לא עוזרים לך. הבעיה שלך קשורה לאחד או יותר מהבדרים שהוא ציין שהם lycos, FTP...

liormi.

New member
נו

תסתכל על ההודעה הראושנה והשנייה שלי תראה מה כתוב בשגיאה החלפתי תוכנת FTP וזה לא תקלה בלייקוס ככי כבר עבר יום או יותר אז רציתי לשאול אם למישהו אחר זה קרה ואיך הוא תיקן את זה או של]פחות יגיד לי מה עושים!?!?! FFS

matroz

New member
your error

you have a very simple error according to your messages ´Login Incorrecrt´ please let me know how login problems to lycos are by any way related to php ?

למעלה