בעיית שמן ברקס!

yoad dt

New member
בעיית שמן ברקס!

יש לי בעיה, השמן במעצור דיסק הקדמי שלי מיתחמם וכתוצאה מכך הוא רותח ואז נוצר לחץ עצום בכל המערכת, אפילו קרה מצב שלא יכולתי לנסוע כי מרוב הלחץ השמן לחץ את הבוכנות ועצר אותי במקום..., רציתי לדעת מה הבעיה - כבר קיצרתי את הבורג שלוחץ על המשאבה כדי שיהיה יותר מקום במערכת, אם מישהו מה יודע מה עוד אפשר לעשות אני ישמח - אני לא ממש מבין בזה אז אני לא יודע אם צריך להחליף שמן או משהו בסגנון, אם תוכלו להגיד לי מה הפתרון או לפחות מה גורם לבעיה אני ממש ממש ישמח...

Muznah

New member
אני חושב ש....

והלו גם אני קטן אז תתקנו אותי.... אני חושב שהוא קצת ישן וכנראה נכנסו שם מים וזה גרם לרתיחה שלך....נסה להחליף נוזל ברקס...אני חושב שאצלך זה דוט 4 ... וסתם משהו כדי שאני ירגיש מבין....זה לא שמן ברקס זה נוזל ברקס

yoad dt

New member
אני מש לא מאמין אני עוד שניה משתגע!

איש לי בעיה באופנוע, זה ממש מפריע לי, אני נמצא בפורום הזה כל יום כל היום!, ואז אני שם את ההודעה שלי עם הבעיה כאן ובפורום אופנועים וכל מה שכולם יודעים לעשות.................................. - ממש לא אנשים לא עונים לי על השאלה ואפילו לא אומרים שהם לא יודעים הם פשוט נצמדים למה שהם כן יודעים לתקן אותי בלשון או במושגים בסיסים במכונאות שאני מיתבלבל, אז קחו עצה אם אתם לא יודעים, אל תנסו להוכיח את הידע בכוח!

yoad dt

New member
תיקונים

"אני מש"-אני ממש "איש לי בעיה"- יש לי בעיה

בועז בר

New member
יועד, בלמים זה לא משחק, והפורום לא

מוסך, יש לך בעיה בטיחותית רצינית ביותר, כך שאל תסמוך על ידענים למיניהם, נחמדים ככל שיהיו, שיפתרו לך את הבעיה דרך הפורום. אם אתה מכיר את כוורת, אתה בטח יודע מה קרה לזה ש"למד שחיה בהתכתבות אצל מציל ידוע..." הדבר החכם לעשות הוא להסתכל על המכונאי בעבודתו ולשאול שאלות, כך שבפעם הבאה תהיה חכם יותר, ומבין יותר את מערכות האופנוע. מיד למוסך

קח רטלין.

ותקשיב טוב טוב לאלוהך. ענו לך, שזה לא שמן ברקס אלא נוזל ברקס ולא נוזל ברקס אלא נוזל בלמים. קיבלת את זה? יפה. עכשיו קח עוד רטלין. מתחיל להיות מטושטש? טוב מאד. עכשיו תקשיב. ענו לך גם בשאלה, "מאיפה אתה יודע שהוא רתח??" שזה אגב מעניין גם אותי. שתה מים. עזוב את הרטלין. קח פרוזק. או לחילופין- קח אקמול, והורד אותו עם כוס 98 סופר. אם אין סופר, קח ערק. ותקשיב שוב. אמרו לך גם, שאם , ונניח שאתה צודק והנוזל רתח, אז חבל לך על הזמן- החלף אותו בנוזל הידראולי משובח (נפלא אגב עם קצת חלב ותה..) דוט 4 שמו. ולדעתי, אם הנוזל רחת, או שהרפידות מתו מזמן, או שיש מגע תמידי בין הרפידות לדיסק שיוצר חיכוך ולא מאפשר למערכת להתקרר. עכשיו, אם אתה עוד מסוגל לקרוא את זה, מה טוב. גש ומזוג לך עוד כוס ערק.. מתוצרת "עלית הערק" עדיף. אחרי שתקום, תקרא את זה עוד פעם, ועקוב אחר ההוראות שוב. שלך. אלוהי החגב הגדול.

למעלה