בעיית שמיעה -דחוף

• פותח הנושא ALIO
  • פורסם בתאריך

ALIO

New member
בעיית שמיעה -דחוף

שלום, ברצוני ללמוד נהיגה , האם בעיית שמיעה תהווה מכשול ? האם יגרמו לי עיכובים לאחר מילוי טפסים ? אנא כל מידע. תודה מראש

samata

New member
לך לרופא המשפחה

עם הטופס הירוק והוא יענה לך. ישנן בעיות שיש חובה על הרופא לדווח למשרד התחבורה עליהן, ויכול להיות שבעית שמיעה היא אחת מהן (יותר נכון - סביר להניח, ואם כן, אני מניח שיש רמות מסויימות שמחייבות דיווח ויש כאלו שנחשבות למותרות בחוק). כך או כך, מרופא המשפחה אתה תקבל תשובה מוסמכת וסופית לגביי הבעיה הנ"ל והאם היא אמורה להוות מכשול בהליך קבלת הרישיון.

אני לקוית שמיעה בעצמי

רופא המשפחה רשם שאני חירשת מלידה בטופס והלכתי למשרד הרשוי כדי לשלם אגרה והם אמרו שקודם עליהם לשלוח לרופא מוסמך במשרד הרשוי בחולון וזה ייקח חודש-חודשיים וממש התבאסתי אבל הטופס הגיע אחרי כשבועיים ואישרו שאני יכולה ללמוד נהיגה. רק אם אתה רוצה, אתה יכול להגיד שאתה מעדיף להרכיב מכשירי שמיעה כלשהו אם הם עוזרים לך. בהצלחה!!

ALIO

New member
אני מרכיבה מכשיר שמיעה

קודם כל תודה על התגובות המהירות , אני נורא נלחצת מכל העניין , המורה שקבעתי איתו עדיין לא יודע שיש לי בעיית שמיעה, בכל אופן אני מרכיבה מכשיר שמיעה זה עוזר לי מאוד , כך שלא מרגישים בליקוי . לא כל כך הבנתי את מה שאמרת במשפט האחרון , אם אני אומרת שאני מרכיבה מכשיר שמיעה ,לא יהיה לי עיכוב בטופס? תודה

לא ידעתי שאת בת ../images/Emo13.gif

אם הליקוי שלך לא מורגש ממש, אז לא יעשו לך בעיות גדולות. לא התכוונתי לזה, התכוונתי שאם מכשירי שמיעה עוזרים לך אז חשוב מאוד שתרכיבי אותם במהלך שיעורי נהיגה. יש לי חברה אחת שברשיון שלה רשום שגם עלייה להרכיב משקפיים וגם להרכיב מכשירי שמיעה. זה תלוי בצורך שלך והתפקדות שלך עם מכשירי שמיעה או בלעדיהם.

למעלה