בעיית שכנים;

אלָה

New member
היי,שני כיוונים של הצעה

דבר ראשון,מותר לכלבים לדבר,זו שפתם אבל כלב גדול כמובן קולו יותר עמוק ויותר חזק לכן בשעות הלילה אם זה לא נביחה אחת או שתיים,יש אנשים שמיד ישמחו להגיד שזה מפריע- מנועים ואופנועים רדיו פתוח בפול ווליום כמובן לא עושים רעש. אבל אלה נעלמים ואתה סטטי וקל לנדנד ולהציק-לכן תמיץ בספר של ד"ר ברוס פוגל המוצג בכניסה לפורום. ספר נהדר על אילוף שהוא בעצם הקניית הרגלים ויש שם הדרכה כיצד ללמד כלב או לסמן לו להפסיק לנבוח. בכל גיל אפשר להקנות הרגל חדש ורצוי. כמובן זה דורש עבודה. העצה השניה היא כמובן להעזר במאלף רק לצורך תיקון העניין הזה וזה בהחלט רק תיקון של הרגל שבגללו נגרמת לך עוגמת נפש. ודכאי לעשות את זהץ זו לא צריכה להיות בעיה גדולה להקנות הרגל זה גם בגילם. יש לי כלבים בני כמעט 14 ו-5 וכשהתעורר צורך,הצלחתי להקנות הרגל חדש, ושניהם קלטו את רצוני ונוהגים לפיו,רק בצורה נכונה והתמדה. כל טוב לך ושנה טובה לך ולכלביך

600RR

New member
אוקיי .. תודה רבה. משהו קטן :

הם נובחים אך ורק (!) כשאני לא בבית. הם לא נבחו מעולם כשהייתי בבית.

היי אני חדשה

קוראים לי נעם, אני בת 9 וחצי, ואני משוהם. על עצמי: אני רוכבת על סוסים (
) כלב היא לא החיה האהובה עלי, אבל אני מאוד אוהבת כלבים. יש לי עיניים חומות כהות ושיער חום כהה,בין הכתפיים למרפקים הוא מגיע לי. והנה אני

kippi12

New member
על אחת כמה וכמה

אתה לא נמצא בבית ואין לך מושג כמה זמן נמשכת הסימפוניה של הנביחות יכול להיות שזה שעות על גבי שעות לקרובי משפחה שלי יש כלב מסוג קוקר ספניאל שמהרגע שהם יוצאים לא מפסיק לנבוח -אחרי דין ודברים עם השכנים ותלונות בעיריה הם נאלצו לפנות למאלף שטיפל בנושא בעזרת קולר מיוחד בסופו של דבר שב השקט לבנין

למעלה