בעיית שילשול

בעיית שילשול

אתמול בערב אכלתי חביתב עם בצל וקישוא וגבינה צהובה עקרונית כל המוצרים היו טובים (לא מקולקלים) כשעה אחרי שאכלתי לא הרגשתי טוב 3 שעות אחרי כל כך כאב לי שחשבתי שאני צריכה להקיא כדי להשתחרר לא ממש היה לי מה להקיא ומאז שילשולים רבים עם זיעה קרה וסחרחורות בלילה קמתי שי הרבה לשירותים ומהבוקר גם בלי סוף יש לי כאבים גם מאזור הפורט עד הטבור בערך אני לא יודעת לזהות אם זה כאבים בקיבה או בכבד או מקום אחר בנתיים אני על נוזלים בלבד ובכל זאת ממשיכה לשלשל נוזלים (כבר הכל נקי...) למישהו יש עיצה? אין לי כוח לכלום תודה (מצטערת על התיאורים - אבל לא יודעת איך להיות יותך עדינה...)

לדעתי זה לא מאוכל אלא וירוס..תלכי לרופא

זיעה קרה וסחרחורת זה מאוד מסתדר עם וירוס שעכשיו מסתובב אצלי בעבודה משהי שכבה ככה שבוע בבית תרגישי טוב

בקצב הזה, עם הסגירה ההרמטית והשילשולים,

עד המפגש את תהיי חתיכה בינלאומית. ועכשיו ברצינות. לטבעת אין קשר לזה. פשוט וירוס. תשתי הרבה מאוד ותנוחי. רפואה שלמה.

הסגירה לא הדוקה בכלל

אוכלת הכוללללללללל מרגישה יותר טוב תודה לכן על הדאגה ישנתי שעתיים - עזר מאוד נראה לי יותר קלקול קיבה כי זה עובר לאט ניקיתי את כלללללללל מערכת העיכול עדיין יש גרגורים אבל מרגישה יותר טוב למפגש לא אגיע נכון....אחשוב עליכם ונחכה למפגש הבא בטוחה שיהיו עוד הרבה

november27

New member
מזדהה עם סיפורך. שבוע שעבר הייתי בדיוק כמוך

במהלך 72 שעות!!! :( :( :( האסון האמיתי הוא כאשר במקביל יש בחילות איומות שמונעות שתיית מים. לדעתי זה וירוס מועצם ע"י רגישות למוצרי חלב או לאקטוז. רופא גסטרו יוכל להפנותך לבדיקת "נשיפה". אני ביטלתי כי צריך לצום 6 שעות, ואני עם צומות סיימתי. קיימת אפשאות שלישית- ואני מדברת על סמך ניסיון העבר- שמדובר ב- SALMONELLA. קיץ, חם, אנו לא יודעים כמה זמן ביצים עומדות בחוץ או שקשה להוריד את הלכלוך מהקליפה. בנוסף, מנותחי קיבה הופכים לרגישים יותר מבחינת תפריט. גם מאכלים שפעם לא הזיקו לנו, פתאום הופכים ללא ידידותיים, בייחוד כאשר מערבבים מוצרי חלב עם פירות או ירקות... ובנוסף- אבל את צעירה מידי להשערה זאת :)- בגיל מבוגר בני אדם נוטים לפתח רגישות או אלרגיה אשר משנים את הפלורה במערכת העיכול. בשבוע שעבר, כאמור, חשבתי שהגעתי לסוף שהייתי בעולם הזה. פיתחתי גם סבל מחשיפה לאור היום, וכאבי הראש לא פסקו. מי שהציל אותיי היה הרופא שלי שדרך טלפון הבין שאם לא אתחיל לשתות רבע כוס מים כל רבע שעה- בכוח- אני בדרך לאישפוז :( קיץ בריא ולכולנו, נובמבר

אצלי עבר אחרי 24 שעות

תודה לאל אבל ב-12 השעות הראשונות התרוקנתי לגמרי כך שאחרי זה לא היה כלום ניקיתי את כל מערכת העיכול המשכתי לשתות אתמול כל היום ניסיתי לאכול בערב לא הרגשתי שזה הולך לי אז הפסקתי הבוקר הכל בסדר תודה לכולם על איחולי ההחלמה גם שמתי לב שעם טבעת אני הרבה יותר רגישה למוצרים גבוליים מאשר לפני חייבים להיות עירניים לכך אם זה חוזר על עצמו אולי אלך לבדיקות בשלב זה לא נראה לי הכרחי יום טוב

למעלה