בעיית קרציות!!

SoosKatan

New member
בעיית קרציות!!

זוכרים ששאלתי לגבי קרציות לפני שבוע בערך? ואני רוצה לשאול איך זה הגיוני, שמתי חומר נגד קרציות שנחשב ל-BEST ושמו: "Duowin Contact"... מכירים? זה נגד קרציות ופשפשים. מצאתי על הויימרנרית שלי כמה, איזה 4 באיזר האוזניים והצוור. עכשיו היום מצאתי אצל הכלבה השניה שלי, פודלית קטנה, עוד קרציה ענקית על איזור מאוד נפוח. היא עומדת על איזור ענק מתחת לבית שחי שלה. שנראה כמו עתין. יש ממה לחשוש? ןלמה התחשיר לא עובד? שמתי אותו לפני כשבוע... =\

SoosKatan

New member
../images/Emo208.gif

ella100

New member
לא שמעתי על חומר הדאווין אבל

בטוח שאני לא מכירה כל מה שקיים ונראה שהחומר הזה כשמו כן הוא.דאווין. קילטיקס,הקולר, עושה עבודה טובה. לגבי הנפיחות-נקווה שהוצאת את הקרציה בצורה "תקנית" ושווה להתיעץ עם הוט' לגבי בצוע בדיקת דם(חלילה קדחת הקרציות) יש שרשור למעלה שיעניין אותך אך כיון שאנחנו סבתפוז זה שזה כרגע למעלה-לא מבטיח שישאר שם אז הנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1531&msgid=77189150

SoosKatan

New member
אני מבקשת עזרה

כי לא נעים להתקשר לוט' ביום שבת =\ אם כדאי להתקשר, אני יתקשר אבל אני רוצה להגיד שזה התנפח... ומצאתי עוד קרציה על כף הרגל של הויימרנרית . אנחנו גרים במושב, היא הייתה היום בשדות. הוט' אמר שזה אחד החומרים הטובים, וגם המוכר בחנו. לפני המחיר של זה זה צריך להיות טוב ++ תודה רבה, וסוף שבוע נעים

מה המרכיבים הפעילים בחומר זה?

נתקלתי בחומר (של חברת virbac?) אך אין לי נסיון איתו. עם זאת, נראה שלך יש, ולא נסיון טוב.. הדבר הכי יעיל שאני מכיר זה קולר קילטיקס, בשילוב עם טיפות פרונטליין או אדוונטיקס. בנוסף לפעמים, בעיקר במושבים ומקומות עם המון קרציות, יש צורך גם בהדברה סביבתית - רצוי ע"י מדביר מוסמך כי החומרים רעילים. לגבי הנפיחות - זה בהחלט חייב להבדק, אבל אם חוץ מזה היא מרגישה טוב, אוכלת, שותה, משתינה - זה יכול לחכות למחר. בינתיים - אם את יכולה צרפי תמונה של המקום

הקונטקט אכן נחשבים טובים

האם שמת חומר שמתאים למשקל הכלבים? שוקו שלי היה מטופל באמפולות קונטקט בנוסף לקולר פרוונטיק ואז ההגנה הייתה מושלמת. הוא היה מגיע איתי לעבודה במרפאה וטרינרית שמלאה טפילים כאלה ואחרים והיה נקי תמיד. התכשיר יעיל יותר נגד פרעושים, קצת פחות נגד קרציות, במיוחד באיזורים נגועים יותר בארץ. נסי לשלב טיפול עם הקולר. בהצלחה.

וכתגובה לאחרים

דווקא אצלי הקילטיקס לא עובד. עם האדוונטיקס מצאתי קרציה על הכלבה. לעיתים עובר מעט זמן מהרגע שהקרציה עולה ונצמדת ועד שהיא מתה מהרעלים. נפיחות באיזור נגרמת מרגישות לחומרים שהקרציה מפרישה או מ"חיטוט" עם החדק שלה בעור. אין צורך להתרגש, חוץ ממה שנאמר על קדחת הקרציות- שמספיקה קרציה אחת כדי להעביר אותה. אני לא רצתי לעשות בדיקות דם כדי לשלול קדחת. זו החלטה שלך.

למעלה