בעיית קליטה

חנה 58

New member
בעיית קליטה

אני מעוניינת לטעום את טעם הפורם אך לא ברור לי כיצד כל מי שרוצה לעזור לי בקליטה, ייבורך מעניין אותי גיליים 55+ תודה חנה

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo65.gifשלום חנה ברוך בואך ../images/Emo168.gif

חנה חמודה, שמחה שנענית לבקשתי ונכנסת. הנה חנה כבר נקלטת. את בבית
אני בטוחה שתהני פה חנה, כפי שאנו נהנה ממך. כתבי לנו כל העולה על רוחך, חוויות סיפורים, נוסטלגיה ועוד. גם אנו נשתדל להנעים את זמנך פה. אם משהו לא ברור הרגישי חופשי לשלוח אלי מסר.

yaely2

New member
מנהל
הגיעה אלינו אורחת שתהפוך לבת ../images/Emo82.gif

אנא אם אתם מוכנים לכתוב לה כמה מילים יפות.

erika6

New member
חנה ברוך בואך לביתנו הפורום../images/Emo108.gif

|הכי נחמד, אין באת קליטה, ברגע שנכנסת אלינו כבר נקלטת ב
בלבינו. תראי למעלה שלחתי לך קליפ ולכל האחרים

אדזה

New member
לחנה

שבת שלום לכל החברים ובמיוחד לך חנה.איזה כיף זה להיכנס לפורום ולמצוא חברה חדשה,
חיבוק||חזק ,אני מקווה שאת חשה את עוצמת החיבוק כי אני מנסה פעם ראשונה לשלוח אותו בצורה זו,היי ברוכה ודעי שלא יהיו לך כאן שום בעיות קליטה,סל הקליטה שלך מוכן עם כל טוב,אהבה,פרגון,התענינות וחברות במלוא מובן המילה.המשיכי לבקר אותנו ותהני.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב אדזה, ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

ברכה יפה ברכת את חנה. מסכימה לכל מילה. מעריכה את דעתך יחד עם שאר הדעות, כתבתי היום אחה"צ הודעה בנושא "היה היו לפני שנים 2 שושנים. קראי את ההודעה בבקשה ואמרי לי מה דעתך, רק אם בא לך להביע דעה. תודה

אדזה

New member
יעלי

רק עכשיו ראיתי את 2 השושנים,הם באמת הופיעו אחרי הודעות של אתמול וחבל.כי זה באמת דבר יפה מאד. אני אישית לא אוהבת פרחים מלאכותיים,כל מה שמלאכותי בחיים הוא יבש,וללא רוח חיים,פרחים חיים הם אהבת חיי,היו תקופות בהם הפרוטה לא היתה כל כך מצויה אבל על פרחים לא ויתרתי.אז יש מי שכותב על פרחים ויש מי ששולח פרחים, הריח הוא אותו ריח לגבי.

cara13

New member
../images/Emo140.gifשלום לך חנה,הגעת לפורום

של אנשים חמים ומפרגנים,אני בטוחה שמהר מאוד תרגישי בבית .ברוך בואך.

אדזה

New member
שוב אני

היי חנה זאת שוב אני,קראתי עכשיו את הודעתך בקשר החזרה למקורות,אני רוצה רק לתקן את עצמי,מסתבר שהאדם שפניתי אליו כלל לא יודע יידיש,ואני טעיתי לגביו.בכל אופן אחת החברות הבטיחה שבבוא הזמן היא תרים את הכפפה ותטפל בנושא ועל כך מגיעה לה תודה.מה שנשאר לנו זה להתאזר בקצת סבלנות וגם זה יגיע.בינתיים יש כאן הרבה דברים מענינים אחרים - הלואי שנוכל לקרוא את הכל ולהנות.

yaely2

New member
מנהל
אדזה, ../images/Emo51.gifעל התיחסותך ../images/Emo24.gif

חנה 58

New member
תודה עבור קבלת הפנים

מזמן לא חוויתי כל כך הרבה פירגון ואהבה והאמת שלזה כל בן אדם זקוק אך אני כנראה זקוקה במנה גדושה יותר (מסיבות שונות ואישיות) . ממש ממש חימם לי את הלב לפתוח את הבוקר הזה של השבת עם מנת החיבוק אשר קיבלתי מהחברות החדשות. האמת היא שבהצטרפותי חשתי זרות ולא שייכת, אך כרגע הרגשתי השתפרה לאין ערוך ובטוחתני שאהנה בחברתכם. ושוב הרבה הרבה תודה ואהבה רבה ממני.

למעלה