בעיית ציפורנים

uriya laster

New member
בעיית ציפורנים

שלום לכולם, מומחי הפורום בפרט יש לי שאלה, אובחנתי ע"י רופא עור שיש לי קנדידה בצפורניים, מזה זמן מה אני סובל מזה, כמעט שנה אך אני לא מבין למה זה לא עובר, הרופא רשם לי פלוקאנזול, לקחתי כמו שאמר לי, ]עם בשבוע, לא עזר, חזרתי אליו נתן לי שוב בתוספת אופלודקס למשך משהו כמו 10 ימים עכשיו כבר סיימתי את האופלודקס אך אני עדיין ממשיך לקחת את ה-פלוקאנזול. האם יש משהו שעד כדי כך יושב על הציפורניים ולא מרפה?, האם יש משהו שעליי לקחת כמו תוסף תזונה שיעזור בהחלמה של האיזור? אני עוסק בספורט, אני בריא מאוד, ללא כל בעיות חריגות, אני אוכל מאוזן וטוב, אולי יש משהו שאני צריך לצרוך או לא לצרוך על מנת שאולי זה יעזור בהחלמה של העניין? תודה מראש לכל העוזרים והעוזרות אוריה

תשובה

חשוב לדעת - האם האבחנה נעשתה על ידי תרבית מהציפורן? כמה זמן אתה לוקח את הפלוקונאזול? יש לדעת שציפורני הרגליים גדלות באיטיות וניתן לראות שיפור באזור צמיחת הציפורן (האזור הקרוב יותר לרגל ולא הקצה) רק לאחר מספר חודשים. השפעה על כל הציפורן - עד צמיחה מחדש של כל הציפורן והחלפתה הלאה - יכול לארוך אף שנה ! אם אתה בריא, אוכל תזונה מגוונת והאבחנה נכונה - קרוב לוודאי שבעוד מספר לחודשים תתחיל לראות שיפור בהצלחה!

uriya laster

New member
תודה על התגובה

נעשתה תרבית מהציפורנים, אך אלו ציפורני ידיים ולא רגליים אמרו לי לשים חומץ, ז"א למרוח מעט חומץ על הציפורניים עם צמר גפן, האם נכון הדבר? אני לוקח את הפלוקונאזול ל-3 חודשים, כל שבוע כדור אחד כבר חודש וחצי יש לציין שכבר לקחתי אותו לחודשיים לפני מספר חודשים, אך גם אז אותו נוהל, כל שבוע כדור אחד בלבד אודה לתגובתך אוריה

למעלה