בעיית פירמוט קשה

dinraz

New member
בעיית פירמוט קשה

שלום רב לכולם. לאחר הפעלת תוכנה ל"איחוי" הכונן קשיח עדיין אין פעילות טובה של המחשב והוא זקוק לפירמוט. עד לפני כמה ימים לא עבדו הרמקולים ולאחר התקנת דרייבר מחדש הם עובדים. יש ברשותי מחשב נייד Evo N1020v כשאני שם את הדיסק OPERATING SYSTEM. הוא מתחיל ממנו נכנס למסך כחול אבל אחרי פחות מדקה רושם שיש טעות ולחציה על מקש תוציא אותי מההתקנה/פירמוט. ואז עולה המחשב רגיל. יש לי גם שלושה דיסקים של ריקברי ואם אני שם אותם בהתחלה מגיע פתאום שורה של דוס עם האפשרויות FAIL. RETERY, ABROT. ואז גם המחשב יוצא מכך ואני לא מצליח לפרמט. יש לציין כי דיסקים עובדים אצלי במחשב, והוא פועל לאט ולעיתים ממש מתאר פעולות כמו "מבצע התקנתה מערכת....". מה לעשות כדי לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב. אשמח לתשובה יום טוב

bar666xp

New member
יש מחיצת איחזור?

בדוק במדריך למשתמש... העיקרון זהה ברוב הניידים אבל סורי לא מכיר את הדגם.

dinraz

New member
עזרה בבקשה

אני חייב את העזרה...........איך אני מפרמט ? יש מצב שלא ניתן לפרמט את המחשב?

bar666xp

New member
אם תענה למה ששואלים אז כן אם לא תענה אז לא!

יש מספר רב של שיטות... 1. מחיצת איחזור. 2. DVD איחזור. 3. CD'S איחזור או OEM. השאלה היא מה קיבלת עם המחשב? על כל הצורות והשיטות מופיע באתר HP... תחת Setup, install, and configure הממ אהא Compaq Evo n1020v Notebook PC כמוון... העיקרון זהה/דומה בכל הניידים.

dinraz

New member
אין מחיצות איחזור

קיבלתי עם המחשב 4 סטים של דיסקים. דיסק אחד של SYSTEM בעברית, דיסק אחד של SYSTEM באנגלית. ועוד שני סטים של ריקברי בעברית ובאנגלית שכל סט מורכב משלושה דיסקים. אם אני שם את הSYSTEM מפעיל את המחשב. נהיה מסך כחול אחרי 2 דקות ואז הוא רושם שזה נתקע ויוצא אקסית. אם אני שם דיסק ריקברי מספר אחד זה עובר לדוס ורושם שאלה שבה התשובה R F A קיצורים של FAIL ABOURT ו RETERY ובעצם גם כאן זה נפסק........... מה לעשות?

Y. Welis

New member
פרטי המסך הכחול יעזרו

המלים המחוברות בקו תחתון _ וכן המס' עם ששת האפסים.

dinraz

New member
חלום שזה ייפתר........

הנה ההודעה שאני מקבל : file\i386\vgaoem.fon could not be loaded. the eror code is 7 setup can't continue........press any key exit אשמח אם מישהו יושיע אותי......... הבעיה בכונן? הדיסק בסדר..............בעיה במחשב? ניתן לפתור או לקנות חדש? תודה מראש

dinraz

New member
שמתי גם דיסק אחר ולא עבד

אני מיואששששששששששששששששש

למעלה