בעיית פידבקים

בעיית פידבקים

שלום, אני מוכרת מוצר טכנולוגי באיביי. שלחתי איזה עשרים מוצרים וקיבלתי בסה"כ שלושה פידבקים שאמרו שהמוצר היה תואם לתאור ונשלח מהר והם מרוצים. קיבלתי בין היתר מכתב תודה מרגש ד.א. אני בד"כ שולחת את המוצר ברגע שאני רואה שיש תשלום ואז גם נותנת פידבק חיובי באותו יום על תשלום מהיר ו- easy transaction. מצרפת למוצר מכתב מודפס כתודה על הקניה וכרטיס ביקור ומבקשת פידבק וגם מפנה לאתר שלי. למישהו שלחתי מייל פעמיים לשאול אם הוא מרוצה וביקשתי ד.א. פידבק, והוא לא נתן פידבק. אני לא רוצה להיות נודניקית ולכן לא פניתי לאחרים אחרי ששלחתי את המכתב עם המוצר. מה כדאי לעשות? לאיזו כמות של פידבקים עלי לצפות? תודה

Mc Shuf Shuf

New member
מצטרף

בערך 25% מהקונים לא משאירים פידבקים, השארתי פתק עם המוצר כששלחתי. האם מקובל לשלוח בקשה לפידבק?

מקובל לשלוח בקשה בפידבק

אבל גם 25 אחוז זה סביר בהחלט שלא יתנו פידבקים, אין מה לעשות, יש הרבה קונים שממש לא מעניין אותם "לטרוח" לפדבק, ומצד שני יש כאלו שישמחו גם לעשות לך רע, העיקר שלא נתנו שלילי

noam weissman

New member
מנסיון שלי אפילו פחות מ 50% ../images/Emo10.gif

אני מבקש שישימו פידבק בזמן משלוח מספר המעקב... לאחר קבלת המוצר לפי מספר המעקב אני ממתין יום יומיים ושולח תזכורת מתוך איביי. אפשר לעשות את המנגר הרגיל ללא תשלום אני נכנס אליו ושולח הודעה שנראת כמו הודעת איביי על בקשה לפידבק ככה שזה לא נראה נידנוד שלי... לצערי גם אלו שכבר נותנים לא תמיד יותר מדי נדיבים... היה לי לקוח שאחרי שקיבל כתב לי תקשורת טוב משלוח נוראי .... על מה נוראי 10 ימים ב EMS זה נוראי ?? חמור אבל איו ברירה... את צריכה לרדוף אחרי הלקוחות וגם אז אם תקבלי מ 70% פידבקים זה טוב...

למעלה