בעיית פה.

סיון 1 23

New member
בעיית פה.

יש לי פה קטן שלא נפתח הרבה, ורציתי לדעת איך אני יכולה לרדת לבחור ושהוא יהנה מזה? כלומר אני יודעת את הטריקים, אני מתכוונת בהתחשב בזה שיש לי פה קטן, איך עושים את זה. במיוחד אם לבחור יש זין עבה. ואני צריכה להעיף את השיניים מהעסק. אני לא יודעת מה לעשות, ואני לא רוצה לאכזב הרבה בחורים, אבל אני בטוחה שאני לא היחידה בעולם עם פה קטן, אז מה עושים?

סיון 1 23

New member
אז אתה אומר לי ש...

פעם הבאה שאני עושה מסדר בנים כדי לבחור חבר, לבחור את זה עם הזין הקטן? אה סבבה...

סיוון מי שיש לו פה קטן יש לו גם

גוף קטן . הכול בגוף בגוף . כאשר הולכים למועדון . יש המון בנים ובנות ותמיד מין מוצר את מינו . אבל ליפעמים האהבה עוברת גבולות . ראיתי בת נמוכה עים בן גבוה . שיהיי לך בהצלחה

סיון 1 23

New member
אני לא יכולה לבחור את החבר שלי מן הסתם.

ויש לי גוף דיי קטן אבל... טוב זה לא קשור.

Lichi23

New member
למה את חושבת שאת מאכזבת?

מישהו פעם אמר לך שהוא מתאכזב?

סיון 1 23

New member
אני מרגישה את זה.

ירדתי רק למישהו אחד וזה היה לפני שנתיים... לא התעסקנו עם זה הרבה, היה לו זין דיי עבה ואני חושבת שלא הייתי משהו. אבל אני חושבת שיאכזב הרבה בחורים אם אני לא ארד להם, בין אם הם יגידו לי את זה ובין אם לא. זה משהו שמענג בנים מאוד וחבל לי למנוע מהם את זה, ומעניין אותי אם יש משהו לעשות בנידון.

Lichi23

New member
אני לא חושבת ככה

אם הרגשת מהבחור שהוא לא נהנה זה יכול להיות גם בגלל סיבות אחרות. הוא אמר לך במפורש שהוא לא נהנה? או שאת רק הסקת את זה מההתנהגות? חשוב מאוד שתהיה תקשורת טובה, צריך לדבר על זה גם אם את מתביישת או לא נעים לך- ותתפלאי כמה הדברים נראים אחרת אחרי שיחה טובה. וחוץ מזה, יש הרבה דרכים אחרות לענג גברים, לא צריך להיות מקובעים על דבר אחד ספציפי.

מישהו אמר לך שאת צריכה לרדת להרבה בחורים??

אלא אם את עוסקת בתחום, אז קבלי את התנצלותי. בכל מקרה, אל תעניקי מין אוראלי בכזאת קלות... ובטח שלא לכול אחד.

the evil 1

New member
לדעתי לא צריך להיחנק על זה

זה שיש אנשים שלא יודעים מה לעשות עם אבר מין של גבר בלי לידחוף אותו כמה שיותר עמוק לפה זה לא אומר שזאת הדרך הכי מוצלחת, את יכולה ללקק מסביב, ללקק הרבה את הקיפה ולימצוץ רק את הקיפה, לינשוף עליו ותוך כדי להישתמש ביד, ולשחק כיד הדימיון. החבר שלי מגיב לזה מצויין.

הזוייה

New member
את לא אמורה להכניס את כל האיבר שלו

לפה. יש עשרות דרכים לענג את איבר המין של בגבר גם בלי להרגיש שחדק של פיל נכנס לך ללוע. יש לו יותר נקודות רגישות מאשר לאישה. נו ככה זה אלוהים חנן אותם. הכיפה של איבר המין היא נקודה רגישה, נשיקות וליקוקים גורמים לעצבובים שמסביב להרים את הג'ק שלו למעלה. גם במפשעות. איבר המין של הגבר הוא כמו צעצוע, איפה שלא תגעי בו הוא יקפץ מאושר כאילו נדחפה לו לשם סוללת דורסל עם השפן ביחד. הסברה הלקויה שדחסו לנו למוח בסרטי קולנוע וסרטים כחולים שהמציצה היא העילוי, וזו טעות, זה רק מוכיח כמה האישה כנועה לתכתיבים החברתיים ואקט המציצה הוא כאילו העילוי שבגבריות. (גברים לוקחים את הזין שלהם ביתר רצינות). ולכן תעשי ותעסי את מה שאת יכולה הכי טוב, אוי ואוי אם גבר יכריח אותך לרדת לו כשאת לא מסוגלת לעשות את האקט הזה. את שקועה יותר מידי באיך לרצות אותו במקום ליהנות מהדרך ומזה שגם את תיהני.

סיון 1 23

New member
אני אסביר את עצמי יותר טוב.

היי, אני עכשיו לא בקשר כזה או אחר עם אף אחד. ולא יוצא לי "לאכזב" אף אחד. לא אמרו לי שאיכזבתי, ואף אחד לא מכריח אותי לרדת. זה ממש לא העיניין. אבל אתם צודקים, אין לאף אחד זכות להכריח אותי. הבעייה שלי היא לא שאני לא יכולה להכניס את כל הזין לפה, זה מן הסתם אני לא יכולה, ולא מפריע לי. הבעייה שלי היא עם עובי, הפה שלי לא נפתח הרבה במיוחד, אני לא איזו בעלת פה פיצפון, הוא נורמאלי מינוס... ואני מפחדת שיהיה לי קשה לא לערב את השיניים שלי. ברור שאני לא חייבת לרדת לאף אחד, פשוט בחור אחד אמר לי לא מזדמן שזה באמת אחד הדברם הכי טובים שגבר יכול לקבל.. אז אני לא מרגישה בלחץ לרצות את כל הגברים, אבל זה יכול להיות נחמד לענג אותם ככה. ירדתי לבחור בעבר וכן היה לי דיי כואב, אבל קראתי בכל מיני מקומות שזה עובר עם הזמן ושמתרגלים לדברים האלה, ואז לא כואב ואין שום בעייה. אבל אני מרגישה שאני לא יודעת איך להתרגל כי אני מפחדת להכאיב לבחור בפעמים הראשונות, זאת אומרת שאני מפחדת להתרגל... וחשבתי שאולי יש כאן עוד איזה בעלת פה קטן שיכולה להסביר לי אם זאת באמת בעייה. אבל תודה לכולם, ועצות נחמדות.

היי סיון יקרה

אפשר מאד להשתפר בטכניקה של ירידה לגברים. וזה לא קשור לגודל הפה... אם את באמת רוצה להשתפר בזה, זה כרוך באימון
כלומר זה לא משהו שנלמד בתיאוריה דרך הפורום (למרות שבוודאי אפשר לקבל כאן טיפים ועידוד...) מה שזה בעצם אומר, אולי, זה למצוא בחור שביחד איתו תוכלי ללמוד את זה. שתהיה לשניכם רמת התקשורת והסבלנות המתאימה. ועוד דבר, מה שהכי כיף זה פשוט להרגיש מה עושה טוב למישהו, וזה גם מאד שונה מאדם לאדם. ומרגע לרגע. אז תקשורת, סבלנות, להרגיש את האדם האחר
בהצלחה...

סיון 1 23

New member
זה רעיון טוב. הבעייה שלי...

היא שאני תמיד חושבתש אני צריכה מישהו שיהיה לי נוח איתו ללמוד דברים, אבל כל מי שאני מוצאת שאני רוצה להיות איתו, אני מרגישה שאני רוצה להיות טובה בשבילו =)

לנושנוש

New member
ה"בעיה" העיקרית שלך שאת עוסקת../images/Emo60.gif

יותר מדי ב"מה אילו" ולא מתיחסת לכל קשר לגופו. יהיה לך חבר? כשיהיה תדעי מה בא לו ומה טוב לו (בהנחה שזה מתאים גם לך). היה לי חבר שלא התלהב ממציצות. פשוט ככה. מה תקחי סרוגייט? בחייך, חזרי לעכשיו. אף אחד לא יודעה מה יהיה.

סיון 1 23

New member
את צודקת ב100%

אני סתם בחורה מאוד ביישנית, ואני תמיד מפחדת לא להיות טובה בדברים. זה אפילו לא רק בנושאים שקשורים במין. הרי בשביל להיות טובה בכל דבר צריך להתחיל מ0 ואז ללמוד ולדעת. וקשה לי עם הלהתחיל מ0, אז אני לא מתחילה בכלל. ובנושאים הקשורים במין אני מפחדת לאכזב. לא כי הבחורים יגרמו לי להרגיש רע, אלא אך ורק בגלל מה שאני ארגיש כלפיי עצמי. או כמה שנאי אגרום להם להנות או לא.

שגיתא

New member
אבל סיון חמודה ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

למה את חושבת שאת מתחילה מ - 0, הרי את עולם ומלואו
שלומד
ומתפתח כל הזמן, וכעת התפנית
או שאת מוכנה להתמודד עם האתגר החדש, שאת מצויינת בו, אבל את צריכה להתאמן וללמוד אותו בצורה יסודית
כמו שאני רק לא מזמן הודתי בהרגשה, שקיבלתי הרבה מתנות בחיים הללו (רובן לא גשמיות) והגיע הזמן שאני יחלוק את האושר הזה עם בן זוג ואני בת 36 ונהנית בכל רגע ורגע מהחיים והיום יותר מתמיד למרות שבכל שלב בחיים שלי הרגשתי שאני נהנית ,ועדיין לא טעמתי (קצת מתוך פספוס של
עצמי הייתי די עקשנית לא להפתח) כמעט כלום מהם, התחלתי לצאת עם בחור חדש וחמוד להפליא, והוא מלמד אותי כאלה שיעורים בענווה גם בלי לשים לב לכך שזה קורה שלא לדבר על כך, שהוא מפיק ומלמד אותי עוד מתענוגות הגוף כאילו שלא פונקתי (מינית) עד כלות ב - 3 שנים האחרונות, למרות שבפועל עם הבחור החדש היה רק פעם אחת פעילות מלאה וזה גם שיעור חדש ונעים מבחינתי, אני חושבת שכדאי שתתחילי להאמין בעצמך תמיד יהיו אנשים יותר חכמים או מוצלחים כביכול אבל לכל אחד (חוץ מלי כמובן
) יש כשרונות ומגרעות, ודוגמה מנושא הפורום הזה אם בעיני מאהב אחד הוא פחות מוצלח בעיני אחרת הוא הדבר שרק לו היא חיכתה כל הזמן בהצלחה שגיתא

למעלה