סיוון חמודה ../images/Emo24.gif חבל שאת ../images/Emo54.gif
קובעת לעצמך
דברים ונותנת לעצמך נקודות על סמך פעם או מקרה אחד כל נושא שהוא בחיים ובעיקר בסקס, הוא עניין של נסיון למידה וטעייה, גם לי אין פה גדול, אבל לשמחתי התברכתי בהמון סבלנות
, וכשרון הבחנה בעיקר תחושתית (כשאני רוצה) לפרטים אפילו הקטנים ביותר כשזה קשור לעינוגי הגוף שלי ושל בן זוגי, וכמעט בלי יוצא מן הכלל אפילו רוב האקסים שלי לא יתנגדו לקבל טיפול אוראלי גם היום, ועדיין יש גדלים ועוביים שיותר נוחים ויש כאלה שלא, אני משתדלת מעבר לנסיון שלי להיות קשובה לתגובות של הבן זוג שאת מענגת אותו, ואני מודה שאני אוהבת את תענוגות הגוף גם לקבל וגם להעניק
, ואני גם לא מתביישת לשאול כלומר אני לא מחפשת נקודות זכות
, או מחמאות, אבל אין לי טעם בעינוג סרק אם הליטוף, או הפעולה עם הפה
לא נעימה או לא מפיקה את מירב ההנאה של הבן זוג שלי זה פוגם לי בהנאה שלא לדבר על מיותר, אני שמחה להגיד שלמרות שלא היו הרבה "מכל מאהבי השכלתי"
לשמחתי לרוב לטובה ובדברים חיוביים, ומשתדלת להנות מכל אחד ללא השוואות לקודמו, כמו שאני לא רוצה לדעת על מי לפני ענגה אותך יותר טוב ממני (הרי אני הכי טובה בעולם
) ולעולם כמעט אני לא ננעלת על
סגנון פינוק אחד כי ככה אנו עלולים לפספס נקודת חישה כלשהי שתתגלה במקום אחר בגוף שתגרום להנאה רבה, מה רק לפני מס' חודשים גיליתי לשמחתי נקודה בגופי ולא במפשעה שכמעט גורמת לי להגיע לגמירה ללא שום עידוד מפשעתי כלשהוא, וגם ביני לבינו לא מתביישת להראות שאני נהנית מגופו גם כשאני מענגת אותו ולא רק במין אוראלי
מה שכן תזכירי לבן זוגך שהפה שלך הוא לא נרתיק ושיכבד אותך ויגיד תודה על התענוג שזכה שהפה שלך יאהב אותו
וסליחה על הביטוי לא יזיין לך את הפה כאהבת נפשו
, כי הפה הוא לא נרתיק והוא לא בנוי להתמודד עם סוג כזה של התנהגות אם בנרתיק הכי עמוק זה הרצוי בפה זה לפעמים בעייה כי א. מה לעשות לא נעים להחנק ב. רצוי שתוכלי גם לנשום, ג. מעבר לזה שאם זה יצא משליטה יש מצב שתקיאי עליו זה ממש לא רצוני אל תוותרי על הנאה שלך וקבלת עינוג מבן זוגך, ואל תעשי דברים שממש לא נעימים לך כמו למשל אני לא מוכנה שהפרטנר המיני שלי יגמור לי בפה ללא קבלת הסכמה ממני, לטעמי זה אקט מאד אנטימי וראוי רק למעטי מעט, ועד עכשיו רק אחד זכה לכך אני לא מתביישת ולפחות בפעם הראשונה מגדירה את זה מראש (אני לא אומרת שקיים סיכוי שאולי בעתיד) נכון לעכשיו לא! או לדוגמא זה בכלל אין סיכוי אני שיגמרו לי על הפנים או בפה בצורה שנעשית בסרטים כחולים זה לטעמי כל כך משפיל ודוחה, מה אני פח אשפה
, אסלה, ולא אני לא נגעלת מהזרע על גופי או בכפות ידי
יש דברים בעיקר בפעם פעמיים הראשונות שאני מגדירה מראש, הבחור לרוב ישמח להרגיש יותר מיוחד אם תסכימי לכך אח"כ מתוך הסכמתך ורצונך המלא ומצד שני אני לא נכנסת למיטה עם פרטנר שלא מוכן לענג גם אותי בכל המובנים גם אוראלית (אני לא עושה סטוצים וכל מאהב הוא לטווח ולא רק חד פעמי), אמנם לא חייבים כל פעם לענג באותה צורה
אין לי המון נסיון של שנים סקס עם בן זוג (התחלתי לשכב יחסית בגיל מאוחר מתוך בחירה) אבל אני לומדת מטעויות כמו מחוויות טובות, לא נבהלת בקלות, וגם לא נשברת ועושה טלנובלה מנסיון רע או משהו שלא נהנתי לעשות או לקבל, אצלי זה ניסיתי פעם פעמים לא הלך, לא נעים לא נורא מקווה שעזרתי לראות דברים בפרספקטיבה שונה בהצלחה והנאה מרובה שגיתא
קובעת לעצמך