בעיית עשבית בחצר

הנסיך.

New member
בעיית עשבית בחצר

קודם כל שלום לכולם, זהו לי הביקור השני בפורום, בראשון רק קראתי וביצעתי חיפושים :) להורי יש בית עם חצר, חצר ולא גינה כי עניין הצמחיה שם עדיין בתהליך של התהוות, בכל מקרה, חלקים נרחבים מהאדמה חשופים, ואחרי כל חורף באים ועולים עשבים בכל מקום שניתן ולא דורכים בו. השנה, בעקבות פרסום שהיה בעיתונים לא מזמן חלפה בראשי מחשבה - להשתמש בקוצצים האלה [כמו מוטות עם חוט מסתובב בקצם] כדי לגזום את העשבים המדוברים לפני שיגדלו להיות "מיני-עצים" בין המכשירים יש חשמליים שעובדים בעצמות של 250-900 וואט, ולעומתם יש כאלה מכאניים עם מנוע והכל. כעת לשאלות : 1. האם מכשיר כזה יהיה שימושי למטרה אליה אני מכוון? 2. במידה וכן - מה חשיבות העצמה של המכשיר? האם יש טעם בלהשקיע במכשיר מכאני-מנועי או שחשמלי יספיק באותה מידה? אשמח לשמוע את דעתכם רון.

עם כל הכבוד לחרמש המכני, ויש כבוד

הוא לא מתאים למשימה. קודם כל, החוט יקרע כל כמה דקות. שנית, במכשיר הזה מיועד לעשות קנטים של דשא, לא לקצץ עשבים קשים. המכשיר המתאים לקיצוץ ראשוני של העשביה הגבוהה הוא חרמש- כמו זה שהיו קוצרים איתו פעם חיטה, רק עם ידית ארוכה בהרבה. אחר כך ניתן לעשות חיטוי סולארי, אם יש לך חדשיים, תיחוח, או כל פעולה אחרת הדרושה להכנת הגינה לשתילה.

mazoneli

New member
אתה מתכוון למגל לא לחרמש

מניסיון החרמש המכני עושה עבודה טובה בדיוק בסוג הזה של כיסוח. יש לי איזה 100 מ"ר בור שצריך לכסח פעמיים בשנה
קשה קשה

למעלה