בעיית "עוגיות" ב HOTMAIL

dino_din

New member
בעיית "עוגיות" ב HOTMAIL

בעיה שהופיעה פתאום בלי סיבה נראית לעין. כאשר אני מקבל לדואר HOTMAIL.com הודעה שהתקבלה תשובה בפורום אני כמובן לוחץ על הקישור "כאן" כדי לראות את ההודעה. הבעיה שאז נפתח חלון עם פריים עליון של HOTMAIL (מי שמשתמש יודע על מה מדובר) ובתחתון ההודעה. אם אני לוחץ על הוסף תגובה - במקום להגיע לעמוד הוספת תגובה אני מגיע לעמוד תפוז שמבקש להכניס שוב סיסמה ומשם זה לא נותן לי להתחבר (זה מחזיר אותי לעמוד הכניסה מחדש אחרי כל הכנסת סיסמה).אני יודע שHOTMAIL שומר על הפרטיות שלך בכך שהוא לא מאפשר להכנס לשתי תיבות דואר שונות בו זמנית, האם ייתכן שחלק מהשיטה לאבטחת המידע היא מניעה מאתרים אחרים לגשת ל"עוגיות" או לקבל סיסמאות מהמחשב שלך ? תודה, דינו.

dino_din

New member
תיסלחו לי אם

אני מקפיץ ?? גם לאחר יום שלם של חיפוש בעזרה של HOTMAIL אחר פתרון ולאחר בדיקה מדוקדקת של רמת האבטחה באקספלורר לא מצאתי פתרון. אגב, אני עובד עם XP אבל הבעיה הייתה אצלי גם עם WIN98... תודה, דינו.

uzi2

Active member
כן

עניין שיווקי. הוטמייל מאפשר לך לפתוח את הלינק כפריים כך שעדיין לא תעזוב את תיבת הדואר. האבטחה שונה, עקב עירוב האתרים בעמוד אחד וזה כנראה מגביל את השימוש בעוגיות. הפתרון: במקום להכנס לקישור מהוטמייל דרך הקשה רגילה על הקישור, כנס דרך הקשה על מקש ימני ובחירת "פתח בחלון חדש" (open in a new window).

dino_din

New member
לא בטוח שזה נכון

מהסיבה הפשוטה שבהתחלה (כשרק התקנתי את ה XP וההתקנה היית פחות או יותר "נקייה" בלי יותר מידי שטויות) היית לי אפשרות להשיב מתוך חלון הפריים. רק אחרי שהותקנו תוכנות נוספות (אני לא ממש יודע להצביעה איזה...) החלה הבעיה ולכן אני מניח שיש קשר. בכל מקרה, הקטע היותר מעצבן הוא שגם קליק ימיני על הקישור ובחירה ב"פתח בחלון חדש" תפתח את הקישור בחלון עם פריים של HOTMAIL. אתר הדואר משנה את כל הקישורים שנלחצים דרכו לקישורים שנפתחים עם פריים :( בכל זאת תודה על העזרה, דינו :)

uzi2

Active member
אוקיי

לא חשבתי על האפשרות הזאת, יכול להיות שהלינק הוא באמת לאיזה דף דינמי שבונה את הפריימים. לדעתי צריכה להיות אפשרות בהגדרות של הוטמייל להגדיר שלא להשתמש בפריימים, אבל מכיוון שאין לי חשבון בהוטמייל, זה רק ניחוש.

dino_din

New member
שמייקרוסופט יוותרו על הפריים שלהם ?

הסיכוי שזה יקרה שווה לסיכוי שאני אצליך לפתור את הבעיה באתר שלהם :) תודה על העזרה, דינו.

למעלה