בעיית עדכון ID TAG בIRIVRT PLUS

NEO83

New member
בעיית עדכון ID TAG בIRIVRT PLUS

אז ככה, כל פעם שאני מנסה לגשת לSONG INFO הוא מקפיץ לי את ההודעה של CDDB REGISTRATION אני מאשר והכל וזה פשוט לא ממשיך הלאה.... אני רוצה לציין שכבר יש לי את הננגן והתוכנה הרבה זמן ושום דבר כזה עדיין לא קרה לי, מישהו יכול לעזור???

tweeg

New member
זה בעייתי לעבור תוכנה?

ווינאמפ עושה את זה יופי

NEO83

New member
כן, בעייתי

אני משתמש קבוע בIRIVER PLUS ומעדיף לא להחליף.

tweeg

New member
לפי זיכרוני

התוכנה מיועדת למשתמשים באמריקה יש אתרים לזיוף IP עם זה כזה חשוב אחרת היא מזהה את הIP ולא תתן לך לעשות כלום

tweeg

New member
אוקי

התוכנה איריבר פלוס מיועדת למשתמשי ארצות הברית בלבד לתוכנה יש אמצעי זיהוי שבאמצעותם היא מזהה שרתה לא מארצות הברית התוכנה חוסמת אותך מלהשתמש בה הצעתי לך ללכת בדרך עקיפה ולעבוד על התוכנה שאתה כן מארצות הברית סווי?

NEO83

New member
איך בדיוק הגעת למסקנה שזה

רק למשתמשי ארה"ב?? מעולם לא שמעתי על זה. אני משתמש בתוכנה הכי עדכנית כבר מעל שנה עם IRIVER H10 וזה מעולם לא קרה.

NEO83

New member
אני לא שמעתי דבר כזה

מאף אחד כשקניתי את המכשיר, והתייעצתי עם אנשים בזמנו פה. הדבר היחיד שידוע לי זה שבגירסא האמריקאית של המכשיר עצמו(H10) אין אופציית DOK בגלל חוקים אמריקאים, וזה המכשיר עצמו ולא התוכנה. ואיך חשבת שהאירופאים משתמשים במכשירים שלהם? עם איזו תוכנה??

tweeg

New member
טוב זה לא הולך לשום מקום

תעלה תמונות מסך של התהליך שקורה

tweeg

New member
תחפש אולי

בהגדרות של התוכנה אם אפשר להחליף את השרת של המאגר נתונים זה לא קשור לתוכנה אלה לחברה אחרת שמפעילה את המאגר הזה חוץ מזה ונסיון להירשם דרך האתר אין לי עוד רעיונות

NEO83

New member
אין בהגדרות של התוכנה

וכנראה גם שאתה אף פעם לא השתמשת בה, הדבר לא קשור רק למאגר, זה קשור לתוכנה עצמה, אחרי שאני מבקש ממנה לפתוח חלון SONG INFO בנקום זה פותח לי משהו אחר לגמריי

למעלה