בעיית עברית בKAZA-

בעיית עברית בKAZA-

היי כולם! יש לי WINDOWS XP במחשב, בגרסה האנגלית. הבעיה היא שאני לא יכולה לכתוב חיפוש של שירים בקאזה בעברית... במקום האותיות בעברית מופעים לי המון סימני שאלה... יש אפשרות לעשות משהו? יש לי גרסת KAZA LITE .

עידו123456

New member
--->

לכי ל: Start->control panel->Regional and Language options->Advanced וסמני Hebrew בתיבה של Language for non-unicode programs.

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifושוב

תודהההההההההההההההההההההההההה רבהההההההההההההההההההההההההה

פ ר ו ט

New member
אותה בעיה - לא עזר../images/Emo10.gif

יש לי את אותה בעיה והעצות לא עזרו מה עושים? יש לי xp בעברית

פ ר ו ט

New member
בכל מצב

התוצאות יוצאות בג'בריש בדקתי שב-WIN הכל בעברית אבל זה עדיין ככה.

פ ר ו ט

New member
יש לי קאזה לייט

התקנתי את גירסה 2.4.2 ראיתי זשה לא עוזר עברתי לגרסאות ישנות יותר וכלום. השפה שמופיעה לי ב-WIN היא עברית.

bobx

New member
משום מה הלינק דפוק ../images/Emo4.gif

הנה אחד יותר טוב.. (אני מקווה) ואם לא - האתר הוא - www.kazaa.co.il

bobx

New member
ARGH!!!! ../images/Emo46.gif אוף!!!

לא מבין מה קורה פה... בכל אופן - תעתיק את זה:
http://www.kazaa.co.il/​
עכשיו - יכול להיות שתצוץ לך הודעה להוריד איזה קובץ (
) תלחץ על ביטול ואז על ENTER כדי להפעיל שוב את הדף.. עכשיו זה אמור לעבוד... לא יודע מה הבעיה של האתר הזה :-|

010386

New member
אנסה לעזור

בשורה למטה בצד ימין איפה שממוקם השען תלחצי עם העכבר על הלחצן הימני. לאחר מכן תבחרי באפשרות: Toolbars שם תסמני: Language bar עכשיו מצידו המשאלי של הריבוע הקטן עם השעון הופיע לך ריבוע קטן בצבע כחול. תלחצי עליו ותשני שם לעברית. במידה וזה לא מצליח right click on the little blue window and than go to the settings עכשיו נפח לך חלון חדש. בריבוע המרכזי את יכולה להבין בשפות המותקנות במחשב שלך. במידה ויש רק אנגלית תלחצי על Add ותוסיפי עברית. אם זה עדיין לא עובד תיכנסי ל Control Panel ואז ל: Regional and Language Options בלשונית של Regional Options תבחרי בעברית ב2 השורות. עכשיו תעברי ללשונית השנייה ותסמני את השורה השנייה. v כזה קטנטן
ועכשיו ללשונית האחרונה וגם שם תבחרי בעברית בשורה עם כל השפות. ועכשיו הכל יעבוד כמו שצריך
מקווה שהבנת אותי ויסתדר לך. עכשיו תורי. שלום לכולם
חדש כאן. רציתי בבקשה לדעת אם יש תוכנה שמאפשרת לשלוח פקס דרך המחשב והאינטרנט ואיך בעיקרון כל העניין הזה פועל. אפשר גם לקבל חזרה פקס במידה ומישהו שולח לי? הסבר מפורט יתקבל בברכה או כל הפנייה למקום עם הסבר.
תודה רבה

bobx

New member
ואוווווו... אם תמשיך לכתוב הודעות

כאלו ארוכות - לא רק שלא תשים לב אם ענו כבר לפניך אלא תקפיץ הודעה שעברה לעמוד האחרון...
בקשר לשאלה שלך אתה צריך מודם רגיל (אנלוגי) ולחבר אותו לקו הטלפון.. יש המון תוכנות חינמיות לשליחה וקבלת פקסים - כולל המובנית של מיקרוסופט.

010386

New member
נראה לי שעם הודעה כזאת

אני יכל להקפיץ אפילו את העמוד הראשון שנוצר כאן בפורום
יש לי ADSL מודם פנימי. זהו ? נידפקתי ? או שאפשר לסדר עדיין מהו..?

bobx

New member
הממממ... אי אפשר... אתה צריך מודם

אנלוגי ע"מ לשלוח ולקבל פקס... (אולי יש איזה אתר שנותן את השירות הזה, אבל ישירות אין אפשרות בADSL)

למעלה