בעיית סינכרון

yaron100e

New member
בעיית סינכרון

שלום לכם, יש לי IPAQ 3630 עם עברית, אני משתמש מתחיל ולאחר התקנת התוכנה על המחשב הנישא שלי (מבוסס XP) אני לא מצליח לסנכרן. זאת אומרת יש סינכרון אבל הנתונים לא עוברים. אני מסנכרן באמצעות האינפרא אדום, אני רואה וגם כתוב שיש העברת נתונים אבל בפועל - לא :( המחשב שלי עובד עם כמה יוזרים, באוטלוק 2000 שלי יש סיפריה של טלפונים ופגישות עם שם זהה לזה שמוגדר בפוקט. מה אני צריך/יכול לעשות בנדון... תודה ירון;)

ron20

New member
ממממ ...

שלום ירון. אם נשים שניה את האוטלוק בצד ... הסנכרון תקין? (קבצים, favorites וכו) ? לפי מה שאני מבין המחשב עובד עם כמה משתמשים תחת יוזר אחד? כלומר לא כל משתמש מבצע login ? תחת אוטלוק יש ספריות כמספר המשתמשים בכל קטגוריה (יומן, אנשי קשר וכו)? בעקרון, אין קשר בין שם הספריה באטלוק לשם היוזר בפוקט, מבחינת תוכנת הסנכרון אין כמה יוזרים באוטלוק שלך. ללא קשר לסוגיה הנ"ל מדוע לא ליצור יוזרים בחלונות XP זה לוקח שניות ועובד נפלא (כולל switch user שמאפשר מעבר בין יוזרים ללא Log off) יש לך פגישות ואנשי קשר בספריות הראשיות לאוטלוק ?, נסה ליצור פריט בספריה הראשית ובדוק אם הוא מסונכרן. (אני זוכר במעורפל סוגיה על תיקיות משנה באוטלוק אני אנסה "להתרענן" ולחזור אליך עם תשובה - אולי מישהו אחר פה זוכר) תוכל לחפש מידע גם באיזורי התמיכה של מיקרוסופט - שני לינקים לדוגמא.

למעלה