בעיית ניכוש

mazoneli

New member
בעיית ניכוש

הדשא עוד לא התעורר וצמחי הבר משתלטים לאיטם, ישנם כל הסביונים למינהם שלא מפריעים לי כי הם נעלמים בקיץ. אבל ישנם כל מיני עשבי בר אחרים שבעצם הם קוצים, צעקת היחפן ועוד כמה סוגים שמלבד העובדה שהם נשארים הם גם מונעים ממני ללכת יחף(דבר שאהוב עלי מאוד). ניסיתי לנכש אבל זה ממש המון עבודה, יש פתרונות קלים יותר
חשבתי לעבור עם ראונד UP ולתת משיכה במכחול על כ"א מהעשבים הללו.

mazoneli

New member
דרושים רעיונות להצללת המקטע המצולם

אני יכול למתוח חוטים בין הבית לגדר חיה, אבל אני אצתרך מטפס נשיר

YOYODIDU

New member
פסיפלורה.או גפן אישית מעדיף פסיפלור

שניהם צומחים מהר.ומניבים in no time .הגפן נושרת בחורף .הפסיפלורה ירוקת עד.ויותר טעימה

סודA

New member
לכסח, זה הפתרון , עשבי החורפף יעלמו

תוך זמן קצר והדשא ינצח. את הקוצניים שמפריעים ליחפנים כדאי לתלוש, ואם הם מתעקשים אז השקיה "תרגיע" אותם.

mazoneli

New member
איפה ניתן למצוא נתוני השקייה

לעצי פרי
, אני מסדר את הטפטפות ורציתי לתכנן כמה צריך כל עץ.

mazoneli

New member
../images/Emo45.gif

העצים לפחות בני 4 - 5, אני בגובה 400 + - מטר.

טסונמי1

New member
התשובה לכמות המים----

לעץ כזה דרשה כמות של 14 ליטר בקיץ[עץ בנוני עד גובה 3 3.5 מטר] מרווחי ההשקיה בקרקע כבדה-5-8 ימים באדמה בינונית 4-6 ימים באביב ניתן לקצץ ב20 אחוז מכמות המים

Simbbam

New member
נראה לי כמו קלורטריה דו נוצתית

ובהחלט יש לו פרי, קטן ושחור בעל מעטפת מדהימה.

רוּפֵן

New member
תלוי.. אם אתה אוהב "מדיטציה"...

כמעט כל יום, אני מפנה לי שעה של "מדיטציה" (היום זה היה יחד עם הבן שלי. משקים קלות, אזור מסויים של 2-3 מ"ר ואחרי כשעה, יוצאים יחפים, בלי חולצה, ומתישבים ל"עשות מדיטציה". מסובבים, אוספים, מושכים, משליכים לערימה...מסובבים, אוספים, מושכים, משליכים לערימה... וחוזר חלילה.. אחלה ניקוי ראש אני נותן לעשבונים ושאר צמחי בר המופיעים לפרקים, לגדול לגודל מקסימלי, אך עוקר אותם לפני שמייצרים זרעים או לפני שמבשילים זרעים, כך גם הקומפוסטר, 'מרויח' הרבה 'חומר ירוק' עשיר חנקן. ******************************************************************** אם בכל זאת, החלטת להשתמש, מסיבה זו או אחרת ב'ראונד אפ', חתוך את הצמח המיועד, נמוך ומרח עם מכחול קטן, טיפה אחת, של 'ראונד-אפ' מרוכז. החומר יחדור 'עד לשורשים' ו"ישרוף" את כל הצמח. ********************************************************************

drorjs

New member
ב../images/Emo42.gif

לעבוד לשמש זה טרנד שכבר עבר לפני די הרבה זמן...

רוּפֵן

New member
שום 'טרנד' לא עבר מן העולם...

אני שייך לעידן ה" אולד אייג'"... אלהים בכל ומי שמודע לכך יודע לעבדו, גם דרך שמש, ירח או עץ.. לא ?!

למעלה